Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til morgenmad/brunch til tre dage. Inkluderer opskriftskort med 3x2 trin og færdigportionerede ingredienser til tre måltider til to personer. Forkæl alle rundt om morgenbordet med denne skønne morgenmadspakke med arme riddere (også kaldet french toast) med smørstegt pære, chiagrød med hindbær og granatæble, og overnight oats med karamelliseret ananas. Det bliver tre morgener med fuldstændig fantastisk morgenmad!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder: Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
50 g
Flormelis
(Kan indeholde spor af: Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
40 g
Mandler
(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
100 g
Sirup
1 stk
Pære
50 g
Chia frø
(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nødder)
360 ml
Kokosmælk
150 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Granatæble
100 g
Hindbærsyltetøj
25 g
Honning
100 g
Havregryn
(Indeholder: Havre, Hvede Kan indeholde spor af: Hvede, Jordnødder, Nødder, Rug, Byg, Sesam, Gluten, Kamut, Spelt)
1 dåse
Ananasskiver
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
1 stk
Æg til dej
1 spsk
Smør til stegning
1 spsk
Smør til sauce
1 dl
Vand til havregryn
1 spsk
Smør til karamel
1 tsk
Sukker til karamel
Del hvert brød på midten.
Pisk æg og madlavningsfløde sammen i en stor dyb tallerken.
Vend brød forsigtigt i blandingen, så de er helt dækkede.
Lad hvile i 10 min.
Imens, hak mandler groft [1 pose].
Opvarm en lille gryde på middelhøj varme.
Rist mandler i 3-4 min, indtil gyldne. Overfør til en skål.
Skær pære i 1 cm tern.
Smelt smør i samme gryde på middel varme.
Tilsæt pære og sirup, og steg i 3-4 min, eller indtil en smule bløde.
Sænk til lav varme, og hold varmt indtil servering.
Opvarm smør og en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Kom arme riddere på stegepanden, når smør er smeltet, og steg ad omgange i 2-4 min, eller indtil let brunede.
Anret arme riddere på tallerener.
Brug en si til at drysse flormelis over arme riddere, og top med pære og mandler.
Aftenen før:
Bland chiafrø (30g), kokosmælk [1 stk], honning og et nip salt i en lille skål. Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Næste morgen:
Tilsæt yoghurt til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.
Hak mandler groft [1 pose].
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene. Lad kernerne falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kerner under koldt vand i en si.
Fordel halvdelen af chiagrød i glas, og top med hindbærsyltetøj og halvdelen af granatæblekerner, så resterende chiagrød, og resterende granatæblekerner.
Top med mandler.
TIP: Ved at fjerne kernerne i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Aftenen før:
Hæld lage fra ananas, og gem lagen til næste dag.
Hak ananas groft, og overfør til en beholder. Stil i køleskabet til næste dag.
Bland chiafrø (25 g), vand, ananaslage [2 spsk], kokosmælk[1 stk], havregryn og et nip salt i en lille skål.
Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Næste morgen:
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist kokosmel i 3-4 min, eller indtil gylden.
Opvarm samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.
Steg ananas i 2-3 min, eller indtil let gylden.
Tilsæt smør og sukker, og steg i 2-4 min, eller indtil gyldenbrunt og karamelliseret.
Overfør til en skål, og lad køle af.
Anret overnight oats i skåle, og top med ananas og kokosmel.