Arme riddere, chiagrød og overnight oats
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Arme riddere, chiagrød og overnight oats

2x3 portioner | morgenmad til tre dage

Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til morgenmad/brunch til tre dage. Inkluderer opskriftskort med 3x2 trin og færdigportionerede ingredienser til tre måltider til to personer. Forkæl alle rundt om morgenbordet med denne skønne morgenmadspakke med arme riddere (også kaldet french toast) med smørstegt pære, chiagrød med hindbær og granatæble, og overnight oats med karamelliseret ananas. Det bliver tre morgener med fuldstændig fantastisk morgenmad!

Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder: Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

50 g

Flormelis

(Kan indeholde spor af: Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

40 g

Mandler

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

100 g

Sirup

1 stk

Pære

50 g

Chia frø

(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nødder)

360 ml

Kokosmælk

150 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Granatæble

100 g

Hindbærsyltetøj

25 g

Honning

100 g

Havregryn

(Indeholder: Havre, Hvede Kan indeholde spor af: Hvede, Jordnødder, Nødder, Rug, Byg, Sesam, Gluten, Kamut, Spelt)

1 dåse

Ananasskiver

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg til dej

1 spsk

Smør til stegning

1 spsk

Smør til sauce

1 dl

Vand til havregryn

1 spsk

Smør til karamel

1 tsk

Sukker til karamel

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)8414 kJ
Kalorier (kcal)2011 kcal
Fedt108.1 g
Mættet fedt65.4 g
Kulhydrat213.6 g
Sukker143.9 g
Protein33.3 g
Salt1.6 g

Fremgangsmåde

1

Del hvert brød på midten.

Pisk æg og madlavningsfløde sammen i en stor dyb tallerken.

Vend brød forsigtigt i blandingen, så de er helt dækkede.

Lad hvile i 10 min.

Imens, hak mandler groft [1 pose].

Opvarm en lille gryde på middelhøj varme.

Rist mandler i 3-4 min, indtil gyldne. Overfør til en skål.

Skær pære i 1 cm tern.

2

Smelt smør i samme gryde på middel varme.

Tilsæt pære og sirup, og steg i 3-4 min, eller indtil en smule bløde.

Sænk til lav varme, og hold varmt indtil servering.

Opvarm smør og en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Kom arme riddere på stegepanden, når smør er smeltet, og steg ad omgange i 2-4 min, eller indtil let brunede.

Anret arme riddere på tallerener.

Brug en si til at drysse flormelis over arme riddere, og top med pære og mandler.

Forbered chiagrød
3

Aftenen før:

Bland chiafrø (30g), kokosmælk [1 stk], honning og et nip salt i en lille skål. Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen:

Tilsæt yoghurt til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.

Hak mandler groft [1 pose].

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Server chiagrød
4

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene. Lad kernerne falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kerner under koldt vand i en si.

Fordel halvdelen af chiagrød i glas, og top med hindbærsyltetøj og halvdelen af granatæblekerner, så resterende chiagrød, og resterende granatæblekerner.

Top med mandler.

TIP: Ved at fjerne kernerne i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Forbered overnight oats
5

Aftenen før:

Hæld lage fra ananas, og gem lagen til næste dag.

Hak ananas groft, og overfør til en beholder. Stil i køleskabet til næste dag.

Bland chiafrø (25 g), vand, ananaslage [2 spsk], kokosmælk[1 stk], havregryn og et nip salt i en lille skål.

Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen:

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist kokosmel i 3-4 min, eller indtil gylden.

Server overnight oats
6

Opvarm samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg ananas i 2-3 min, eller indtil let gylden. 

Tilsæt smør og sukker, og steg i 2-4 min, eller indtil gyldenbrunt og karamelliseret.

Overfør til en skål, og lad køle af.

Anret overnight oats i skåle, og top med ananas og kokosmel.