Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til morgenmad/brunch til tre dage. Inkluderer opskriftskort med 3x2 trin og færdigportionerede ingredienser til tre måltider til to personer. Forkæl alle rundt om morgenbordet med denne skønne morgenmadspakke med avocadobagels med græsk ost og purløg, chiagrød med ananas og mynte, og overnight oats med smeltet chokolade og chiafrø. Det bliver tre morgener med fuldstændig fantastisk morgenmad!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
1 stk
Avocado
2 stk
Sesambagel
100 g
Græsk ost
1 g
Chiliflager
1 stk
Purløg
50 g
Chia frø
360 ml
Kokosmælk
150 g
Yoghurt
1 dåse
Ananasskiver
15 g
Kokosmel
1 stk
Mynte
100 g
Havregryn
100 g
Mælkechokoladeknapper
1 stk
Appelsin
¼ tsk
Salt til guacamole
2 dl
Vand til havregryn
Del bagels på midten.
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du foretrækker dine bagels varme).
Placer bagels på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne.
TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Halver lime.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Mos avocado, limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Smuldr salatost i en skål.
Hak purløg fint.
Smør bagels med avocadomos.
Top med salatost, purløg og chiliflager.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen. - Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.
Aftenen før:
Bland chiafrø (25 g), kokosmælk [1 stk] og et nip salt i en lille skål.
Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Næste morgen:
Tilsæt yoghurt til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.
TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.
Hak mynte fint.
Hæld væde fra ananas, og skær i små stykker.
Bland ananas og mynte i en lille skål.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist kokosmel i 3-4 min, indtil gyldent.
Anret halvdelen af chiagrød i glas, top med halvdelen af ananas, så resterende chiagrød og ananas. Top med kokosmel.
Aftenen før:
Bland chiafrø (25 g), vand, kokosmælk [1 stk], havregryn og et nip salt i en lille skål.
Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Næste morgen:
Kom halvdelen af mælkechokoladeknapper i en mellemstor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek. Tag ud, og rør rundt.
Fortsæt indtil chokoladeknapper er smeltede.
Bland overnight oats med smeltet chokolade.
TIP: Hvis du ikke har en mikroovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.
Anret overnight oats i skåle, og top med appelsin og resterende mælkechokoladeknapper.