Avocadobagel, chiagrød og overnight oats
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Avocadobagel, chiagrød og overnight oats

Avocadobagel, chiagrød og overnight oats

2x3 portioner | morgenmad til tre dage

Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til morgenmad/brunch til tre dage. Inkluderer opskriftskort med 3x2 trin og færdigportionerede ingredienser til tre måltider til to personer. Forkæl alle rundt om morgenbordet med denne skønne morgenmadspakke med avocadobagels med græsk ost og purløg, chiagrød med ananas og mynte, og overnight oats med smeltet chokolade og chiafrø. Det bliver tre morgener med fuldstændig fantastisk morgenmad!

Allergener:
Hvede
Gerste
Gluten
Sesamzaad
Milk
Avoine
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

1 stk

Avocado

2 stk

Sesambagel

100 g

Græsk ost

1 g

Chiliflager

1 stk

Purløg

50 g

Chia frø

360 ml

Kokosmælk

150 g

Yoghurt

1 dåse

Ananasskiver

15 g

Kokosmel

1 stk

Mynte

100 g

Havregryn

100 g

Mælkechokoladeknapper

1 stk

Appelsin

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til guacamole

2 dl

Vand til havregryn

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6864 kJ
Kalorier (kcal)1641 kcal
Fedt91.8 g
Mættet fedt56.5 g
Kulhydrat149.1 g
Sukker50.5 g
Kostfibre24.3 g
Protein41.4 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Forbered bagels
1

Del bagels på midten.

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du foretrækker dine bagels varme).

Placer bagels på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne.

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Server avocadobagel
2

Halver lime.

Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Mos avocado, limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Smuldr salatost i en skål.

Hak purløg fint.

Smør bagels med avocadomos.

Top med salatost, purløg og chiliflager.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen. - Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.

Forbered chiagrød
3

Aftenen før:

Bland chiafrø (25 g), kokosmælk [1 stk] og et nip salt i en lille skål.

Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen:

Tilsæt yoghurt til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.

TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.

Server chiagrød
4

Hak mynte fint.

Hæld væde fra ananas, og skær i små stykker.

Bland ananas og mynte i en lille skål.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist kokosmel i 3-4 min, indtil gyldent.

Anret halvdelen af chiagrød i glas, top med halvdelen af ananas, så resterende chiagrød og ananas. Top med kokosmel.

Forbered overnight oats
5

Aftenen før:

Bland chiafrø (25 g), vand, kokosmælk [1 stk], havregryn og et nip salt i en lille skål.

Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen:

Kom halvdelen af mælkechokoladeknapper i en mellemstor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek. Tag ud, og rør rundt.

Fortsæt indtil chokoladeknapper er smeltede.

Bland overnight oats med smeltet chokolade.

TIP: Hvis du ikke har en mikroovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.

Server overnight oats
6

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

Anret overnight oats i skåle, og top med appelsin og resterende mælkechokoladeknapper.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image