Tag børnene med i køkkenet og smag på en ny type nuggets - nemlig de veganske. Vi bager dem gyldne og sprøde i ovnen, hvor også regnbuefritter og ostebroccoli bages sprødt og lækkert. Server med en spicy BBQ-dressing med sriracha til modige børn og voksne, og ellers med en klassisk mayonnaise til at dyppe det hele i.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kartofler
2 stk
Gulerod
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
250 g
Broccoli
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
200 g
Veganske Nuggets
(Indeholder: Havre, Hvede, Byg, Gluten)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
20 g
Sriracha
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til grøntsager
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler og gulerod (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hello Sunrise, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, bland BBQ-sauce, sriracha og et nip salt og peber i en lille skål.
TIP: Undlad sriracha, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil møre.
Tag bageplade med broccoli ud af ovnen, og top med cheddar-/goudablanding, når broccoli har 5 min tilbage.
Sæt bageplade tilbage i ovnen, og bag færdig resterende tid.
Imens, Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg nuggets i 2 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde.
Anret regnbuefritter, broccoli og nuggets på tallerkener.
Server med mayonnaise til børnene og BBQ-dressing til de voksne.