Skip to main content
Smoothiebowl med blåbær og mango

Smoothiebowl med blåbær og mango

2 portioner | med frysetørrede blåbær og mandler

Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til 2 personer. Lav en smuk mørkelilla smoothiebowl, som både er lækker og mættende til morgenmad og frokost. Den indeholder udblødte blåbær og frisk mango blendet med yoghurt og honning, og pyntes til sidst med peanutbutter, ristede mandler og koksmel.

Allergener:
Mælk
Jordnødder
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid10 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Mango

8 g

Frysetørrede blåbær

300 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

25 g

Honning

50 g

Peanutbutter

(Indeholder: Jordnødder)

40 g

Mandler

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Nøtter)

Næringsindhold

Energi (kJ)2811 kJ
Kalorier (kcal)672 kcal
Fedt44.4 g
Mættet fedt17.5 g
Kulhydrat43.1 g
Sukker33.3 g
Kostfibre7.9 g
Protein20.5 g
Salt0.4 g

Fremgangsmåde

Udblød blåbær
1

Kom frysetørrede blåbær i en lille skål, og dæk med koldt vand.

Lad udbløde i 5 min.

Forbered mango
2

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Bank mandler (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Blend smoothie
3

Kom mango, udblødte blåbær med vandet, honning og yoghurt i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.

TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie tilsæt et par isterninger når du blender.

Server
4

Anret smoothie i skåle, og top med peanutbutter.

Drys med mandler og kokosmel.