
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Lav en smuk mørkelilla smoothiebowl, som både er lækker og mættende til morgenmad og frokost. Den indeholder udblødte blåbær og frisk mango blendet med yoghurt og honning, og pyntes til sidst med peanutbutter, ristede mandler og koksmel.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Mango
8 g
Frysetørrede blåbær
300 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
25 g
Honning
50 g
Peanutbutter
(Indeholder: Jordnødder)
40 g
Mandler
(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Nødder)
Kom frysetørrede blåbær i en lille skål, og dæk med koldt vand.
Lad udbløde i 5 min.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.
Bank mandler (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Kom mango, udblødte blåbær med vandet, honning og yoghurt i blenderen.
Blend i 1-2 min, indtil ønsket konsistens.
TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie tilsæt et par isterninger når du blender.

Anret smoothie i skåle, og top med peanutbutter.
Drys med mandler og kokosmel.