HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBBQ Steak Burger Og Bearnaisesauce
topBanner
BBQ-steak burger og bearnaisesauce

BBQ-steak burger og bearnaisesauce

med rosmarinbagte fritter og sprøde løgringe

Premium

Steak eller burger? I aften behøver I ikke vælge! Vi laver nemlig burgers med steak. Vi bygger vores burgers med BBQ-glaseret steak, salat, tomat, bearnaisesauce og sprødstegt skalotteløg. Vi serverer vores burgers med rosmarinbagte fritter med aioli og en frisk tomatsalat med balsamico.

Allergener:sulfittersennepmælkæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

300 g

Kartofler

½ stk

Rosmarin

1 stk

Skalotteløg

30 g

BBQ-sauce

(Indeholdersulfitter, sennep)

1 stk

Hjertesalat

1 stk

Tomat

7.5 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

100 g

Bearnaisesauce

(Indeholdermælk)

40 g

Briocheboller

(Indeholdersennep, mælk, æg, glutenKan indeholdesoja, sesam)

1 spsk

Aioli

(Indeholdersennep, æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Hvedemel* (trin 2)

½ spsk

Olivenolie* (trin 3)

Olivenolie* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)807.7125 kcal
Energi (kJ)3379.4692 kJ
Fedt53.3575 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat44.7405 g
Sukker11.7 g
Protein38.0162 g
Salt1.7 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt*. Hak rosmarin [1/2 stilk | 1 stilk] fint. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med rosmarin. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Skær skalotteløg i tynde, halve skiver. Vend skalotteløg med hvedemel* [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg skalotteløg i 3-4 min, eller indtil gyldne og sprøde. Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Hold øje med løgene, så de ikke brænder på.

3

Skær tomat i tynde skiver [2 skiver | 4 skiver], og skær resten i tern. Pluk blade fra hjertesalat. Vend ternet tomat, salatblade (gem lidt til burgeren), balsamico [½ pakke, 2P], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en skål.

4

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på høj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Tag panden af varmen, og vend bøffer med BBQ-sauce [½ pakke, 2P]. Overfør bøffer og BBQ-sauce til en foliepakke, og lad hvile i et par min. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min, eller indtil gyldne. Skær bøffer i tynde skiver.

6

Smør boller med bearnaisesauce. Fyld med salatblade, skivet tomat, bøf, skalotteløg og overskydende BBQ-sauce. Anret burger, fritter og tomatsalat på tallerkener. Server med aioli.