topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ pulled pork-bowl

BBQ pulled pork-bowl

med 'cheesy fries' og cremet slaw

I aften laver vi ægte amerikansk mad med velkendte ingredienser. Vi laver pulled pork med cajunkrydderier, og topper med BBQ-sauce. Samtidig laver vi sprøde fritter krydret med røget paprika og toppede med ost. Som kontrast til det lidt tunge mad serverer vi en cremet slaw med fraiche og kålblanding.

Tags:
Kalorielet
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Pulled pork

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

500 g

Kartofler

4 g

Røget paprika

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2830 kJ
Kalorier (kcal)676 kcal
Fedt29.1 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat62.9 g
Sukker17 g
Protein41.5 g
Salt5.6 g

Redskaber

Bageplade
Medium Saucepan

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med røget paprika, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered purløg
2

Imens, hak purløg fint. 

Forbered pulled pork
3

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), kyllingebouillon og Ay Cajun-ba i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Lav slaw
4

Imens, bland fraiche, snittet kålsalat, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Tilsæt ost
5

Top færdige fritter med finrevet ost, og lad smelte.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Server
6

Anret fritter, slaw og pulled pork i dybe tallerkener.

Top kød med BBQ-sauce.

Drys med purløg.