BBQ pulled pork-bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ pulled pork-bowl

BBQ pulled pork-bowl

med 'cheesy fries' og cremet slaw

I aften laver vi ægte amerikansk mad med velkendte ingredienser. Vi laver pulled pork med cajunkrydderier, og topper med BBQ-sauce. Samtidig laver vi sprøde fritter krydret med røget paprika og toppede med ost. Som kontrast til det lidt tunge mad serverer vi en cremet slaw med fraiche og kålblanding.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Røget paprika

500 g

Kartofler

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Snittet kålsalat

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 pose

Purløg

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

300 g

Pulled pork

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til slaw

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2830 kJ
Kalorier (kcal)676 kcal
Fedt29.1 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat62.9 g
Sukker15.4 g
Protein41.5 g
Salt5.6 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med røget paprika, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Forbered purløg
2

Imens, hak purløg fint.

Forbered pulled pork
3

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), kyllingebouillon og Ay Cajun-ba i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Lav slaw
4

Imens, bland fraiche, snittet kålsalat, salt og et nip peber i en stor skål.

Tilsæt ost
5

Top færdige fritter med finrevet ost, og lad smelte.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Server
6

Anret fritter, slaw og pulled pork i dybe tallerkener.

Top kød med BBQ-sauce.

Drys med purløg.