I aften laver vi ægte amerikansk mad med velkendte ingredienser. Vi laver pulled pork med cajunkrydderier, og topper med BBQ-sauce. Samtidig laver vi sprøde fritter krydret med røget paprika og toppede med ost. Som kontrast til det lidt tunge mad serverer vi en cremet slaw med fraiche og kålblanding.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
4 g
Røget paprika
500 g
Kartofler
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
150 g
Snittet kålsalat
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Purløg
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
300 g
Pulled pork
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til slaw
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med røget paprika, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hak purløg fint.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), kyllingebouillon og Ay Cajun-ba i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Imens, bland fraiche, snittet kålsalat, salt og et nip peber i en stor skål.
Top færdige fritter med finrevet ost, og lad smelte.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Anret fritter, slaw og pulled pork i dybe tallerkener.
Top kød med BBQ-sauce.
Drys med purløg.