
Hvis I er en familie, der elsker burgers og spiser dem ofte, er det måske tid til at prøve noget nyt. Hvad med BBQ-marineret 'pulled chicken'-burger? Det vil sige kylling, der først grilles og derefter strimles og blandes med BBQ-sauce. Vi topper kyllingen med farverig coleslaw med gulerod og rødkål, og serverer med cajun-bagte kartofler.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
300 g
Kartofler
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Gulerod
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
¼ tsk
Salt (trin 3)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Placer kylling på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt, og bag i ovnen i 17-19 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland gulerod, rødkål, mayonnaise og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

Tag færdigbagt kylling ud af ovnen, og overfør til en mellemstor skål.
Del boller på midten, og varm på bagepladen i ovnen i 3-4 min.

Træk kylling i strimler med to gafler.
Tilsæt BBQ-sauce, og vend sammen.

Fyld boller med kylling og en smule coleslaw.
Server med kartofler og resterende coleslaw.