Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-marineret kylling

BBQ-marineret kylling

med peberfrugtris og persilledressing

I aften byder vi på en fantastisk ret, med masser af smage og farver. Aftenens skønne opskrift indeholder perfekt stegt bbq-marineret kylling, luftige ris med peberfrugt og lime og en cremet persilledresing.

Tags:
Hvedefri
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

4 g

Ay Cajun-ba

5 g

Tex-Mex

½ stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

½ stk

Lime

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Langkornede hvide ris

75 ml

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 2)

3 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2672 kJ
Kalorier (kcal)639 kcal
Fedt13.3 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat82.7 g
Sukker14.5 g
Kostfibre5.9 g
Protein44.5 g
Salt3.9 g
Calcium9 mg
Iron0.3 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg grøntsager
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. 

Hak rødløg [½ stk, 2P] fint. 

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Steg gulerod, rødløg, Ay Cajun-ba og Tex-Mex i 1-2 min, eller indtil let bløde og velduftende. 

Kog ris
2

Tilsæt vand [3 dl | 5,5 dl], ris og salt [½ tsk | 1 tsk] til gryden med grøntsager, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Bag kylling
3

Imens, krydr kylling med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Brun kylling i 2 min på hver side.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav persilledressing
4

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern. 

Hak persille fint.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Snit forårsløg fint.

Bland fraiche, persille og et nip salt i en lille skål. 

Lav peberfrugtris
5

Vend peberfrugt og et skvæt limesaft i gryden med færdig ris.

Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kylling. 

Drys med forårsløg. 

Dryp med persilledressing.