BBQ-marineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-marineret kylling

BBQ-marineret kylling

med hvidløgstegte grøntsager og sød chilisauce

I aften skal vi have ris, kylling og grøntsager tilberedt med masser af fantasi! Vi bruner kyllingen, og steger den færdig i ovnen. Samtidig steger vi gulerod, zucchini, pak choi og hvidløg. Alt dette topper vi med en fantastisk, sød chilisauce!

Tags:
Mælkefri
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

40 g

Sød chilisauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Lime

1 stk

Forårsløg

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2638 kJ
Kalorier (kcal)630 kcal
Fedt12 g
Mættet fedt2.2 g
Kulhydrat86.4 g
Sukker21 g
Protein45.1 g
Salt6.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

 Kog ris
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med et nip salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær gulerod (uskrællet) i 1/2 cm tern.

Hak pak choi groft.

Skær zucchini [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Snit forårsløg fint.

Skær lime i både.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og zucchini med Ginger Ninja i 3-4 min.

Tilsæt pak choi og hvidløg, og steg videre i 1 min.

Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en skål. 

Bland sød chilisauce, sojasauce og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

Varm chilisauce
5

Opvarm samme stegepande på middellav varme.

Tilsæt chilisauce, og lad simre i 30 sek, eller indtil gennemvarmet.

Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret ris og grøntsager i dybe tallerkener.

Top med kylling og chilisauce.

Drys med forårsløg.

Server med limebåde.