topBanner
BBQ-marineret kylling

BBQ-marineret kylling

med appelsinbulgur, dild & aioli

I denne opskrift viser vi, hvordan du bruger enkle ingredienser og gode smage i en kombination, der får både børn og voksne til at slikke tallerkenen ren - altså, hvis de kan lide mad med frugt. Både BBQ-marineret kylling, aioli og bulgursalat med saftige bidder af appelsin, dild og friske grøntsager lyder af sommer, og de dejlige farver lyser op på tallerkenen. Uanset vejret derude, er det en forfriskende ret, der løfter stemningen.

Allergener:glutensennepsulfitteræg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

85 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Rødløg

280 g

Kyllingebrystfilet

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

½ pose

Dild

1 stk

Appelsin

40 g

Aioli

(Indeholdersennep, æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

300 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2272 kJ
Kalorier (kcal)543 kcal
Fedt15 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat51 g
Sukker22 g
Protein42 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og kyllingebouillon. Lad simre i 2-3 min. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær rødløg i tynde skiver. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst. Skær igennem med en skarp kniv til to tynde bøffer. Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Stil til side i en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Tag panden af varmen. Tilsæt BBQ-sauce. Vend med kylling.

4

Hak tomat og agurk groft. Hak dild fint. Skær appelsin i 1 cm tern.

5

Bland tomat, agurk, dild og appelsin i gryden med bulgur. Smag til med salt og peber.

6

Anret appelsinbulgur, BBQ-kylling og bløde rødløg på tallerkener. Server med aioli.