topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-kylling

BBQ-kylling

med majssalat & hvidløgsbrød

Endelig er det tid til at grille! I aften skal vi have supermør kylling, der får en fantastisk smag af BBQ-krydderier. Vi griller også majs og rødløg, som vi derefter blander til en fyldig salat, hvor de ledsages af andre skønne grøntsager. Sprødt hvidløgsbrød må heller ikke mangle til en ægte grillmiddag!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

2 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Majskolbe

60 g

Blandet salat

1 stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 2)

2 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)702 kcal
Energi (kJ)2939 kJ
Fedt27.53 g
Mættet fedt14.1 g
Kulhydrat76.39 g
Sukker12.7 g
Protein49.16 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tag smør* ud af køleskabet. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft (hvis du ikke skal grille). Skær rødløg i både. Skær tomat i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Grill majs & løg
2

Fjern blade fra majskolbe. Smør hver majskolbe med smør* [1/2 spsk | 1 spsk], og krydr med et nip salt*. Pak ind enkeltvis i sølvpapir, og placer sammen med rødløg på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min. GRILL: Grill rødløg og majskolber (fjern ikke bladene) i 10-15 min, eller indtil majskolberne har fået farve på alle sider .

Lav hvidløgsbrød
3

Bland hvidløg og halvdelen af persille med smør* [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål. Skær brød over på langs, og smør med hvidløgssmør. Krydr med et nip salt*, og placer på bagepladen med majs og rødløg. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil gyldne. GRILL: Grill brød i 3 min på hver side, eller indtil sprøde. Smør med hvidløgssmør, krydr med et nip salt*, og tag af grillen.

Grill kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt* og peber*, og steg i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 10-12 min. GRILL: Grill i 5-7 min på hver side på middelhøj varme. Lad hvile tildækket i 5 min inden servering.VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav majssalat
5

Skær majskorn af kolberne. Bland majskorn med rødløg, tomat, salat og resterende persille i en skål. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et stort nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.

Server
6

Anret BBQ-kylling, hvidløgsbrød og majssalat på tallerkener. Server med hvidløgsdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image