HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBBQ Kylling
topBanner
BBQ-kylling

BBQ-kylling

med majssalat & hvidløgsbrød

Endelig er det tid til at grille! I aften skal vi have supermør kylling, der får en fantastisk smag af BBQ-krydderier. Vi griller også majs og rødløg, som vi derefter blander til en fyldig salat, hvor de ledsages af andre skønne grøntsager. Sprødt hvidløgsbrød må heller ikke mangle til en ægte grillmiddag!

Tags:Børnevenlig
Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

1 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

2 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Majskolbe

60 g

Blandet salat

1 stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør* (trin 2)

2 spsk

Smør* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2938.9773 kJ
Kalorier (kcal)702.4324 kcal
Fedt27.532 g
Mættet fedt14.1 g
Kulhydrat76.3851 g
Sukker12.7 g
Protein49.1601 g
Salt2.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tag smør* ud af køleskabet. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft (hvis du ikke skal grille). Skær rødløg i både. Skær tomat i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

2

Fjern blade fra majskolbe. Smør hver majskolbe med smør* [1/2 spsk | 1 spsk], og krydr med et nip salt*. Pak ind enkeltvis i sølvpapir, og placer sammen med rødløg på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min. GRILL: Grill rødløg og majskolber (fjern ikke bladene) i 10-15 min, eller indtil majskolberne har fået farve på alle sider .

3

Bland hvidløg og halvdelen af persille med smør* [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål. Skær brød over på langs, og smør med hvidløgssmør. Krydr med et nip salt*, og placer på bagepladen med majs og rødløg. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil gyldne. GRILL: Grill brød i 3 min på hver side, eller indtil sprøde. Smør med hvidløgssmør, krydr med et nip salt*, og tag af grillen.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt* og peber*, og steg i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 10-12 min. GRILL: Grill i 5-7 min på hver side på middelhøj varme. Lad hvile tildækket i 5 min inden servering.VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Skær majskorn af kolberne. Bland majskorn med rødløg, tomat, salat og resterende persille i en skål. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et stort nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.

6

Anret BBQ-kylling, hvidløgsbrød og majssalat på tallerkener. Server med hvidløgsdressing.