topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-glaseret plantefars

BBQ-glaseret plantefars

med rå 'cornslaw' og srirachamayonnaise

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften steger vi plantefars og gulerod med cajun-krydderier, BBQ-sauce og grøntsagsbouillon. Vi serverer vores BBQ-glaseret plantefars med luftige ris, rå 'cornslaw' med kål, forårsløg, lime og koriander, og en spicy srirachamayonnaise.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Selleri
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 dåse

Majs

½ stk

Lime

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Gulerod

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

150 g

Langkornede hvide ris

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3238 kJ
Kalorier (kcal)774 kcal
Fedt31.8 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat91.3 g
Sukker20.1 g
Protein24.9 g
Salt16.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg plantefars
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars, gulerod og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt BBQ-sauce, grøntsagsbouillon, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og vand [1/2 dl | 1 dl], og rør rundt.

Lav cornslaw
3

Imens, hæld væde fra majs.

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Snit forårsløg fint.

Hak koriander groft.

Bland spidskål, forårsløg, majs, et skvæt limesaft, koriander, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Server
4

Anret ris, plantefars og cornslaw i dybe tallerkener.

Top med srirachamayonnaise.