HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBBQ Glaceret Svinemørbrad
topBanner
BBQ-glaceret svinemørbrad

BBQ-glaceret svinemørbrad

med cremet æbleslaw og kogte kartofler

Har du gemt denne ret til weekenden, eller har du valgt at den skal sætte guldkant på en hverdagsaften? Lige meget hvad, vil du ikke blive skuffet. Vi byder på BBQ-glaserede svinemedaljoner, som vi serverer med kogte kartofler og en lækker cremet æbleslaw med kål, gulerod, forårsløg og mayonnaise!

Tags:Hurtig
Allergener:sulfittersennepæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

400 g

Små kartofler

2 stk

Gulerod

1 stk

Æble

2 stk

Forårsløg

250 g

Svinemørbrad

4 g

Panamad

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersulfitter, sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholdeselleri)

25 g

Mayonnaise

(Indeholdersennep, æg)

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholdesesam, nødder, jordnødder)

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)740 kcal
Energi (kJ)3096 kJ
Fedt35.76 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat65.18 g
Sukker27.3 g
Protein37.09 g
Salt2.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog. Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra. Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], og smag til med salt og peber. Stil til side med låg på.

2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær æble i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

 

3

Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt. Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr svinemørbrad med Panamad og et nip salt og peber, og steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt BBQ-sauce, og vend med svinemørbrad. Tag panden af varmen, og lad hvile tildækket indtil servering.

 

4

Bland kålblanding, gulerod, æble, mayonnaise, limesaft [2 tsk | 4 tsk], halvdelen af forårsløg og halvdelen af solsikkefrø i en mellemstor skål, og smag til med salt og peber.

 

5

Vend resterende forårsløg med kartofleri gryden.

 

6

Anret svinemørbrad, kartofler og æbleslaw på tallerkener. Top med BBQ-sauce fra stegepanden. Top æbleslaw med resterende solsikkefrø. Server med resterende limebåde.