Skip to main content
Basil and sundried tomato tagliatelle
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Basil and sundried tomato tagliatelle

with sautéed leek and fresh rucola

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Hvede
Egg
Gluten
Milk
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Tagliatelle, frisk

125 g

Cherrytomater

1 stk

Basilikum

1 g

Chiliflager

1 pakke

Græskarkerner

1 stk

Hvidløgsfed

150 ml

Madlavningsfløde

50 g

Soltørrede tomater

40 g

Rucola

20 g

Finrevet ost

1 stk

Porre

4 g

Grøntsagsbouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3265 kJ
Kalorier (kcal)780 kcal
Fedt39.3 g
Mættet fedt21.2 g
Kulhydrat88 g
Sukker13.6 g
Kostfibre8.2 g
Protein23 g
Salt2 g
Calcium0.5 mg
Iron0.6 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4