topBanner
Bánh mì

Bánh mì

med kylling, syltet gulerod og asiatisk mayo (OBS! Æg medfølger ikke!)

Mmm - fantastisk velsmagende sandwich til aftensmad, det er slet ikke dumt! Ud over pulled kylling fylder du din baguette med agurk, syltede gulerødder, spejlæg, frisk koriander og mynte. Chili og tynde løgskiver giver et dejligt svirp, mens asiatisk mayo giver det lidt ekstra. Retten er virkeligt hurtigt at lave, smager fantastisk og er latterligt nem. Denne bánh mì får vores varmeste anbefalinger!

Tags:HurtigOne Pan
Allergener:ægsennepglutensesamsoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Mynte & koriander

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Chili

280 g

Kyllingebrystfilet

2 stk

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg* (trin 4)

(Indeholderæg)

2 spsk

Vand* (trin 2)

Sukker* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3256 kJ
Kalorier (kcal)778 kcal
Fedt30 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat76 g
Sukker16 g
Protein51 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær agurk i tynde stave. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær chili i tynde skiver. Hak mynte og koriander groft. Del brød på langs.

2

Bland hvidvinseddike og vand* [2 spsk I 4 spsk] med et nip sukker* og salt* i en lille skål. Vend gulerod i skålen, og stil til side. Skær kylling i 3 cm skiver på et andet skærebræt. Bland Hvide Løjer & Urter og en smule olivenolie* i en skål. Vend kylling i skålen.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Brun kylling i 2-3 min på hver side. Krydr med salt* og peber*, og overfør til en bageplade med bagepapir. Læg brød på samme bageplade, og bag i ovnen i 5-6 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk I 4 stk] i 4-5 min, eller indtil æggehviden er stivnet, men æggeblommen stadig er lidt flydende.

5

Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Tag bagepladen med kylling og brød ud af ovnen. Brug to gafler til at trække kødet ud i mindre stykker. Hæld væde fra gulerod.

6

Smør brød med asiatisk mayo. Fyld med agurk, gulerod, koriander, mynte, rødløg, kylling, chili og spejlæg. TIP: Server overskydende grøntsagerne, som ikke får ikke plads i brødet, ved siden af.