HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBánh Mì
topBanner
Bánh mì

Bánh mì

med kylling, syltet gulerod & sojamayo

Mmm - fantastisk velsmagende sandwich til aftensmad, det er slet ikke dumt! Ud over pulled kylling fylder du din baguette med agurk, syltede gulerødder, spejlæg, frisk koriander og mynte. Chili og tynde løgskiver giver et dejligt svirp, mens sojamayo giver det lidt ekstra. Retten er virkeligt hurtigt at lave, smager fantastisk og er latterligt nem. Denne bánh mì får vores varmeste anbefalinger!

Tags:StærkHurtig
Allergener:ægsennepsulfitterglutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Agurk

25 ml

Mynte & koriander

25 ml

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

280 g

Chili

efter behov

Gulerod

2 spsk

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

2 stk

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Kyllingebrystfilet

Rødløg

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker*

Vand*

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1311.4749 kJ
Kalorier (kcal)313.45 kcal
Fedt14.925 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat2.6025 g
Sukker1.4 g
Protein40.775 g
Salt2.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær agurk i tynde stave. Skær rødløg i tynde skive, halve skiver. Skær chili i tynde skiver. Hak mynte og koriander groft. Del brød i to. Skær over på langs.

2

Vend gulerod med hvidvinseddike, vand*, et nip sukker* og salt* i en lille skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Brun kylling i 2-3 min på hver side. Krydr med salt* og peber*. Overfør til en bageplade med bagepapir. Læg brød på samme bageplade. Bag i ovnen i 5-6 min.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 4-5 min, eller indtil æggehviden er stivnet, men æggeblommen stadig er mest flydende. 

5

Bland sojasauce og mayonnaise i en lille skål. Tag bagepladen med kylling og brød ud af ovnen. Brug to gafler til at trække kødet ud i mindre stykker. 

6

Smør underbolle og overbolle med sojamayo. Fyld med agurk, gulerod, koriander, mynte, rødløg, kylling, chili og spejlæg.