topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bánh mì

Bánh mì

med kylling, syltet gulerod & sojamayo

Mmm - fantastisk velsmagende sandwich til aftensmad, det er slet ikke dumt! Ud over pulled kylling fylder du din baguette med agurk, syltede gulerødder, spejlæg, frisk koriander og mynte. Chili og tynde løgskiver giver et dejligt svirp, mens sojamayo giver det lidt ekstra. Retten er virkeligt hurtigt at lave, smager fantastisk og er latterligt nem. Denne bánh mì får vores varmeste anbefalinger!

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

stk

Agurk

1 pose

Mynte & koriander

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rød chili

1 stk

Gulerod

25 ml

Hvidvinseddike

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Agurk, piccolo

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Rødløg

1 stk

Baguette

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker

2 spsk

Vand

2 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)313 kcal
Energi (kJ)1311 kJ
Fedt14.93 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat2.6 g
Sukker1.4 g
Protein40.78 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær agurk i tynde stave. Skær rødløg i tynde skive, halve skiver. Skær chili i tynde skiver. Hak mynte og koriander groft. Del brød i to. Skær over på langs.

Sylt gulerod
2

Vend gulerod med hvidvinseddike, vand*, et nip sukker* og salt* i en lille skål.

Brun kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Brun kylling i 2-3 min på hver side. Krydr med salt* og peber*. Overfør til en bageplade med bagepapir. Læg brød på samme bageplade. Bag i ovnen i 5-6 min.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 4-5 min, eller indtil æggehviden er stivnet, men æggeblommen stadig er mest flydende. 

Bland sojamayo
5

Bland sojasauce og mayonnaise i en lille skål. Tag bagepladen med kylling og brød ud af ovnen. Brug to gafler til at trække kødet ud i mindre stykker. 

Server
6

Smør underbolle og overbolle med sojamayo. Fyld med agurk, gulerod, koriander, mynte, rødløg, kylling, chili og spejlæg.