topBanner
Bánh mì

Bánh mì

med kylling, syltet gulerod & sojamayo

Mmm - fantastisk velsmagende sandwich til aftensmad, det er slet ikke dumt! Ud over pulled kylling fylder du din baguette med agurk, syltede gulerødder, spejlæg, frisk koriander og mynte. Chili og tynde løgskiver giver et dejligt svirp, mens sojamayo giver det lidt ekstra. Retten er virkeligt hurtigt at lave, smager fantastisk og er latterligt nem. Denne bánh mì får vores varmeste anbefalinger!

Tags:Hurtig
Allergener:glutenægsojasennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

1 stk

Gulerod

1 stk

Agurk

1 stk

Chili

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Rødløg

25 ml

Hvidvinseddike

1 pakke

Kyllingebrystfilet

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg*

(Indeholderæg)

Sukker*

2 spsk

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2747 kJ
Kalorier (kcal)657 kcal
Fedt16 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat71 g
Sukker11 g
Protein52 g
Salt4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Skær agurk i tynde stave.

Skær rødløg i tynde skive, halve skiver.

Skær chili i tynde skiver.

Hak mynte og koriander groft.

Del brød i to. Skær over på langs.

2

Vend gulerod med hvidvinseddike, vand*, et nip sukker* og salt* i en lille skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Brun kylling i 2-3 min på hver side. Krydr med salt* og peber*.

Overfør til en bageplade med bagepapir.

Læg brød på samme bageplade.

Bag i ovnen i 5-6 min.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme.

Spejl æg* i 4-5 min, eller indtil æggehviden er stivnet, men æggeblommen stadig er mest flydende.

5

Bland sojasauce og mayonnaise i en lille skål.

Tag bagepladen med kylling og brød ud af ovnen.

Brug to gafler til at trække kødet ud i mindre stykker.

6

Smør underbolle og overbolle med sojamayo.

Fyld med agurk, gulerod, koriander, mynte, rødløg, kylling, chili og spejlæg.