
Tag plads ved bordet, og sæt tænderne i saftig, velsmagende marineret kylling, der spreder appetitlig aroma fra grill eller ovn. Fyld gaflen med hjemmelavede fritter, syrlig og cremet æblecoleslaw, og nyd enhver bid. En let tilberedt grillmiddag, der bedst kan nydes på en solrig aften, når fuglene synger fra grønne de træer, og livet føles let.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Hvidløgsfed
15 ml
Balsamico
25 g
Honning
500 g
Kartofler
300 g
Kyllingelårfilet
1 stk
Æble
1 stk
Forårsløg
1 stk
Citrusfrugt
150 g
Fraiche
1 pose
Bredbladet persille
150 g
Kålblanding, skåret
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Hak hvidløg fint. Bland balsamico, hvidløg, honning, salt* og en smule olivenolie* i en lille skål.

Læg kylling i et ildfast fad. Tilsæt marinade. Vend indtil fileterne er helt dækket. Bag i ovnen i 12-15. TIP: Vend fileterne, og overøs med marinade halvvejs.

Skær æble i tynde stave. Snit forårsløg fint. Skær citron i både. Hak persille groft.

Bland æble, forårsløg, kålblanding, fraiche, 1/2 persille og en smule citronsaft i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*. Vend sammen.

Anret kylling, fritter og æbleslaw på tallerkener. Top med resterende persille. Server med BBQ-sauce og resterende citronbåde.