topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Balsamicomarineret kylling

Balsamicomarineret kylling

med æbleslaw, fritter & BBQ-sauce

Tag plads ved bordet, og sæt tænderne i saftig, velsmagende marineret kylling, der spreder appetitlig aroma fra grill eller ovn. Fyld gaflen med hjemmelavede fritter, syrlig og cremet æblecoleslaw, og nyd enhver bid. En let tilberedt grillmiddag, der bedst kan nydes på en solrig aften, når fuglene synger fra grønne de træer, og livet føles let.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

15 ml

Balsamico

25 g

Honning

500 g

Bagekartoffel

300 g

Kyllingelårfilet

1 stk

Æble

1 stk

Forårsløg

1 stk

Citron

150 g

Fraiche

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Kålblanding, skåret

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)86 kcal
Energi (kJ)359 kJ
Fedt0.1 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat19.75 g
Sukker17.6 g
Protein0.3 g
Salt0.7 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Lav marinade
2

Hak hvidløg fint. Bland balsamico, hvidløg, honning, salt* og en smule olivenolie* i en lille skål.

Tilbered kylling
3

Læg kylling i et ildfast fad. Tilsæt marinade. Vend indtil fileterne er helt dækket. Bag i ovnen i 12-15. TIP: Vend fileterne, og overøs med marinade halvvejs.

Forbered grøntsager
4

Skær æble i tynde stave. Snit forårsløg fint. Skær citron i både. Hak persille groft.

Lav æbleslaw
5

Bland æble, forårsløg, kålblanding, fraiche, 1/2 persille og en smule citronsaft i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*. Vend sammen.

Server
6

Anret kylling, fritter og æbleslaw på tallerkener. Top med resterende persille. Server med BBQ-sauce og resterende citronbåde.