HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBalsamicomarineret Kylling
topBanner
Balsamicomarineret kylling

Balsamicomarineret kylling

med æbleslaw, fritter & BBQ-sauce

Tag plads ved bordet, og sæt tænderne i saftig, velsmagende marineret kylling, der spreder appetitlig aroma fra grill eller ovn. Fyld gaflen med hjemmelavede fritter, syrlig og cremet æblecoleslaw, og nyd enhver bid. En let tilberedt grillmiddag, der bedst kan nydes på en solrig aften, når fuglene synger fra grønne de træer, og livet føles let.

Tags:Børnevenlig
Allergener:sulfittermælksennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid45 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

15 ml

Hvidløgsfed

25 g

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

60 g

Honning

Bagekartoffel

Kyllingelårfilet

Æble

Forårsløg

Citron

Fraiche

(Indeholdermælk)

Bredbladet persille

Kålblanding, skåret

BBQ-sauce

(Indeholdersulfitter, sennep)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)85.7 kcal
Energi (kJ)358.5687 kJ
Fedt0.1025 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat19.7525 g
Sukker17.6 g
Protein0.2975 g
Salt0.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Hak hvidløg fint. Bland balsamico, hvidløg, honning, salt* og en smule olivenolie* i en lille skål.

3

Læg kylling i et ildfast fad. Tilsæt marinade. Vend indtil fileterne er helt dækket. Bag i ovnen i 12-15. TIP: Vend fileterne, og overøs med marinade halvvejs.

4

Skær æble i tynde stave. Snit forårsløg fint. Skær citron i både. Hak persille groft.

5

Bland æble, forårsløg, kålblanding, fraiche, 1/2 persille og en smule citronsaft i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*. Vend sammen.

6

Anret kylling, fritter og æbleslaw på tallerkener. Top med resterende persille. Server med BBQ-sauce og resterende citronbåde.