Dyp smagsløgene i en varm kilde af boblende tomatsauce, der trænger gennem det sprøde tæppe af ost som kogende vand fra en gejser i Pinzolo. Proteinrige kidneybønner absorberer den intense balsamo og chili, inden de bliver et med resten af lækkerierne. Serveres med urtecroutoner rullet i persille, olie og revet ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.
1 pakke
Gulerod
15 ml
Spinat
4 g
Oregano
1 g
Finthakkede tomater
1 pakke
Balsamico
(Indeholdersulfitter)1.33 spsk
Grøntsagsbouillon
(Indeholderselleri)1 tsk
Finrevet ost
(Indeholdermælk, æg)1 dl
Kruspersille
Løg
Chiliflager
Rød peberfrugt
Kidneybønner
Hvidløgsfed
Stenovnsbagt baguette
(Indeholdergluten)Smør*
(Indeholdermælk)Sukker*
Vand*
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær løg i tynde, halve skiver. Hak peberfrugt fint. Hak hvidløg fint. Hak persille fint. Pluk oreganoblade [½ pose, 2 pers.]. Skræl og riv gulerod. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, oregano og chiliflager. Steg i 1 min. Tilsæt hakkede tomater. Lad simre i 1-2 min.
Tilsæt kidneybønner, sukker* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], balsamico, grøntsagsbouillon og vand*. Rør rundt. Tilsæt spinat og smør* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Tag panden af varmen.
Bræk brød [½ stk, 2 pers.] i små stykker. Bland med revet ost, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Fordel grøntsager og bønner i et ildfast fad. Top med urtebrød. Bag i ovnen i 5-10 min, eller indtil gylden og sprød.
Anret bagte bønner på tallerkener.