topBanner
Bagte bønner

Bagte bønner

med tomatsauce & urtecroutoner

Dyp smagsløgene i en varm kilde af boblende tomatsauce, der trænger gennem det sprøde tæppe af ost som kogende vand fra en gejser i Pinzolo. Proteinrige kidneybønner absorberer den intense balsamo og chili, inden de bliver et med resten af ​​lækkerierne. Serveres med urtecroutoner rullet i persille, olie og revet ost.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkægsulfittersellerigluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Løg

1 stk

Rød peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

½ pose

Oregano

1 pose

Kruspersille

1 stk

Gulerod

400 g

Kidneybønner

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 tsk

Chiliflager

4 g

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

100 ml

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

20 g

Spinat

390 g

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

Finthakkede tomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

15 ml

Sukker*

1 pose

Vand*

½ stk

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2157 kJ
Kalorier (kcal)516 kcal
Fedt13 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat68 g
Sukker27 g
Protein23 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Hak peberfrugt fint.

Hak hvidløg fint.

Hak persille fint.

Pluk oreganoblade [½ pose, 2 pers.].

Skræl og riv gulerod.

Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg løg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min.

Tilsæt hvidløg, oregano og chiliflager. Steg i 1 min.

Tilsæt hakkede tomater. Lad simre i 1-2 min.

3

Tilsæt kidneybønner, sukker* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], balsamico, grøntsagsbouillon og vand*. Rør rundt.

Tilsæt spinat og smør* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Tag panden af varmen.

4

Bræk brød [½ stk, 2 pers.] i små stykker.

Bland med revet ost, persille og en smule olivenolie* i en skål.

Krydr med salt* og peber*.

5

Fordel grøntsager og bønner i et ildfast fad.

Top med urtebrød.

Bag i ovnen i 5-10 min, eller indtil gylden og sprød.

6

Anret bagte bønner på tallerkener.