topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagte bønner

Bagte bønner

med tomatsauce & urtecroutoner

Dyp smagsløgene i en varm kilde af boblende tomatsauce, der trænger gennem det sprøde tæppe af ost som kogende vand fra en gejser i Pinzolo. Proteinrige kidneybønner absorberer den intense balsamo og chili, inden de bliver et med resten af ​​lækkerierne. Serveres med urtecroutoner rullet i persille, olie og revet ost.

Tags:
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

60 g

Spinat

1 pose

Oregano

1 pakke

Hakkede tomater

15 ml

Balsamico

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Finrevet ost

1 pose

Kruspersille

1 stk

Løg

1 g

Chiliflager

1 stk

Rød peberfrugt

1 pakke

Kidneybønner

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Baguette

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

1 tsk

Sukker

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)246 kcal
Energi (kJ)1028 kJ
Fedt9.24 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat21.73 g
Sukker11.1 g
Protein8.79 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær løg i tynde, halve skiver. Hak peberfrugt fint. Hak hvidløg fint. Hak persille fint. Pluk oreganoblade [½ pose, 2 pers.]. Skræl og riv gulerod. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, oregano og chiliflager. Steg i 1 min. Tilsæt hakkede tomater. Lad simre i 1-2 min.

Tilsæt spinat
3

Tilsæt kidneybønner, sukker* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], balsamico, grøntsagsbouillon og vand*. Rør rundt. Tilsæt spinat og smør* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Tag panden af varmen.

Bland urtebrød
4

Bræk brød [½ stk, 2 pers.] i små stykker. Bland med revet ost, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Gratiner grøntsager
5

Fordel grøntsager og bønner i et ildfast fad. Top med urtebrød. Bag i ovnen i 5-10 min, eller indtil gylden og sprød.

Server
6

Anret bagte bønner på tallerkener.