HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBagte Bønner
topBanner
Bagte bønner

Bagte bønner

med tomatsauce & urtecroutoner

Dyp smagsløgene i en varm kilde af boblende tomatsauce, der trænger gennem det sprøde tæppe af ost som kogende vand fra en gejser i Pinzolo. Proteinrige kidneybønner absorberer den intense balsamo og chili, inden de bliver et med resten af ​​lækkerierne. Serveres med urtecroutoner rullet i persille, olie og revet ost.

Tags:Vegetarisk
Allergener:sulfittersellerimælkæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Gulerod

15 ml

Spinat

4 g

Oregano

1 g

Finthakkede tomater

1 pakke

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

1.33 spsk

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 tsk

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 dl

Kruspersille

Løg

Chiliflager

Rød peberfrugt

Kidneybønner

Hvidløgsfed

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)

Sukker*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1028.0846 kJ
Kalorier (kcal)245.7181 kcal
Fedt9.2358 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat21.725 g
Sukker11.1 g
Protein8.7895 g
Salt1.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær løg i tynde, halve skiver. Hak peberfrugt fint. Hak hvidløg fint. Hak persille fint. Pluk oreganoblade [½ pose, 2 pers.]. Skræl og riv gulerod. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, oregano og chiliflager. Steg i 1 min. Tilsæt hakkede tomater. Lad simre i 1-2 min.

3

Tilsæt kidneybønner, sukker* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], balsamico, grøntsagsbouillon og vand*. Rør rundt. Tilsæt spinat og smør* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Tag panden af varmen.

4

Bræk brød [½ stk, 2 pers.] i små stykker. Bland med revet ost, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

5

Fordel grøntsager og bønner i et ildfast fad. Top med urtebrød. Bag i ovnen i 5-10 min, eller indtil gylden og sprød.

6

Anret bagte bønner på tallerkener.