Skip to main content
Bagte bønner

Bagte bønner

med tomatsauce & urtecroutoner

4.1
(352)

Dyp smagsløgene i en varm kilde af boblende tomatsauce, der trænger gennem det sprøde tæppe af ost som kogende vand fra en gejser i Pinzolo. Proteinrige kidneybønner absorberer den intense balsamo og chili, inden de bliver et med resten af ​​lækkerierne. Serveres med urtecroutoner rullet i persille, olie og revet ost.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Oregano

1 pose

Kruspersille

1 stk

Gulerod

1 pakke

Kidneybønner

20 g

Finrevet ost

1 g

Chiliflager

15 ml

Balsamico

4 g

Bouillon

60 g

Spinat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

1 stk

Baguette

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

1 pakke

Hakkede tomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 3)

1 tsk

Sukker (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)467 kcal
Energi (kJ)1953 kJ
Fedt9.7 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat65.8 g
Sukker25.5 g
Kostfibre19.3 g
Protein16.6 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær løg i tynde, halve skiver. Hak peberfrugt fint. Hak hvidløg fint. Hak persille fint. Pluk oreganoblade [1/2 pose, 2P]. Skræl gulerod, og riv groft. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, oregano og chiliflager, og steg i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt spinat
3

Skyld spinat under koldt vand* i et dørslag. Tilsæt kidneybønner, sukker* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], balsamico og grøntsagsbouillon, og rør rundt. Tilsæt spinat og smør* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Tag panden af varmen.

Bland urtebrød
4

Bræk brød i små stykker, og bland med revet ost, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Gratiner grøntsager
5

Fordel grøntsager og bønner i et ildfast fad, og top med urtebrød. Bag i ovnen i 5-10 min, eller indtil gylden og sprød.

Server
6

Anret bagte bønner på tallerkener.