
Dyp smagsløgene i en varm kilde af boblende tomatsauce, der trænger gennem det sprøde tæppe af ost som kogende vand fra en gejser i Pinzolo. Proteinrige kidneybønner absorberer den intense balsamo og chili, inden de bliver et med resten af lækkerierne. Serveres med urtecroutoner rullet i persille, olie og revet ost.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Løg
1 stk
Peberfrugt
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Oregano
1 pose
Kruspersille
1 stk
Gulerod
1 pakke
Kidneybønner
20 g
Finrevet ost
1 g
Chiliflager
15 ml
Balsamico
4 g
Bouillon
60 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
1 stk
Baguette
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
1 pakke
Hakkede tomater
1 spsk
Smør (trin 3)
1 tsk
Sukker (trin 3)

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær løg i tynde, halve skiver. Hak peberfrugt fint. Hak hvidløg fint. Hak persille fint. Pluk oreganoblade [1/2 pose, 2P]. Skræl gulerod, og riv groft. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, oregano og chiliflager, og steg i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, og lad simre i 1-2 min.

Skyld spinat under koldt vand* i et dørslag. Tilsæt kidneybønner, sukker* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], balsamico og grøntsagsbouillon, og rør rundt. Tilsæt spinat og smør* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Tag panden af varmen.

Bræk brød i små stykker, og bland med revet ost, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Fordel grøntsager og bønner i et ildfast fad, og top med urtebrød. Bag i ovnen i 5-10 min, eller indtil gylden og sprød.

Anret bagte bønner på tallerkener.