topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagt gnocchi

Bagt gnocchi

med oksekød, mozzarella & persille

Spændende opskrift på gnocchi og kødsovs lavet af hakkede tomater med hvidløg og urter, oksebouillon og umami-rig Worcestershire sauce. Gratiner retten i ovnen under et smeltende mozzarellatæppe, og top med frisk persille. Lige så lækker at se på, som at putte i munden!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Soja
Byg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Middelhavsdrøm

250 g

Hakket oksekød

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

2 stk

Gulerod

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)689 kcal
Energi (kJ)2881 kJ
Fedt26.57 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat71.43 g
Sukker8.9 g
Protein42.53 g
Salt7.1 g

Fremgangsmåde

Riv gulerod
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Riv gulerødder (uskrællet) groft.

Steg oksekød
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hakket oksekød. Steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lad simre
3

Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2P], oksebouillon og Worcester sauce. Sænk til middel varme. Lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* [1/4 tsp I 1/2 tsp] og peber*. Overfør til et lille ildfast fad.

Forbered gnocchi
4

Bland gnocchi og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] med et stort nip salt* og peber* i en skål. Vend sammen

Bag gnocchi
5

Fordel gnocchi i samme ildfaste fad. Drys med revet ost. Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil osten er smeltet og gnocchien er gylden og sprød. Hak persille groft.

Server
6

Anret gnocchi i dybe tallerkener. Top med persille.