topBanner
Bagt gnocchi

Bagt gnocchi

med oksekød, mozzarella & persille

Spændende opskrift på gnocchi og kødsovs lavet af hakkede tomater med hvidløg og urter, oksebouillon og umami-rig Worcestershire sauce. Gratiner retten i ovnen under et smeltende mozzarellatæppe, og top med frisk persille. Lige så lækker at se på, som at putte i munden!

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenmælksennepsoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Hakket oksekød

350 g

Gnocchi

(Indeholdergluten)

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

1 stk

Gulerod

1 stk

Gulerod, gul

1 pose

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

4 g

Oksebouillon

15 g

Worcestershire sauce

(Indeholdergluten, sennep, soja)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2705 kJ
Kalorier (kcal)647 kcal
Fedt19 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat74 g
Sukker13 g
Protein43 g
Salt14 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Riv gulerødder (uskrællet) groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hakket oksekød. Steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

3

Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2 pers.], oksebouillon og Worcester sauce. Sænk til middel varme. Lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*.

Overfør til et lille ildfast fad.

4

Bland gnocchi og olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] med et stort nip salt* og peber* i en skål. Vend sammen.

5

Fordel gnocchi i samme ildfaste fad.

Drys med revet ost.

Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil osten er smeltet og gnocchien er gylden og sprød.

Hak persille groft.

6

Anret gnocchi i dybe tallerkener.

Top med persille.