HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBagt Gnocchi
topBanner
Bagt gnocchi

Bagt gnocchi

med oksekød, mozzarella & persille

Spændende opskrift på gnocchi og kødsovs lavet af hakkede tomater med hvidløg og urter, oksebouillon og umami-rig Worcestershire sauce. Gratiner retten i ovnen under et smeltende mozzarellatæppe, og top med frisk persille. Lige så lækker at se på, som at putte i munden!

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenmælksennepsoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Middelhavsdrøm

250 g

Hakket oksekød

350 g

Gnocchi

(IndeholderglutenKan indeholdesennep, soja)

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

50 g

Gulerod

15 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

1 spsk

Worcestershire sauce

(Indeholdergluten, sennep, soja)

¼ tsk

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie* (trin 4)

Salt* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)688.605 kcal
Energi (kJ)2881.1233 kJ
Fedt26.57 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat71.4275 g
Sukker8.9 g
Protein42.525 g
Salt7.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Riv gulerødder (uskrællet) groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hakket oksekød. Steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

3

Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2P], oksebouillon og Worcester sauce. Sænk til middel varme. Lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* [1/4 tsp I 1/2 tsp] og peber*. Overfør til et lille ildfast fad.

4

Bland gnocchi og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] med et stort nip salt* og peber* i en skål. Vend sammen

5

Fordel gnocchi i samme ildfaste fad. Drys med revet ost. Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil osten er smeltet og gnocchien er gylden og sprød. Hak persille groft.

6

Anret gnocchi i dybe tallerkener. Top med persille.