
Baconsvøbt svinemørbrad og rødvinssauce
med sprød spidskålsslaw og krydrede kartofler
Så blev det weekend, og familien skal forkæles med vidunderligt kød - svinemørbrad, som vi svøber i bacon og derefter ovnsteger til perfektion. Vi serverer vores baconsvøbte svinemørbrad med en fantastisk rødvinssauce, kartoffelbåde krydret med hvidløg og sprød spidskålsslaw med kål, radiser, sennep og citron.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
500 g
Kartofler
4 g
Hvide Løjer & Urter
250 g
Svinemørbrad
125 g
Bacon, skiver
1 pose
Dild
½ stk
Citron
75 g
Radiser
1 pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
150 g
Spidskål, skåret
60 g
Rødvinssauce
(Indeholder Sulfitter)
25 g
Tyttebærsyltetøj
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ dl
Vand (trin 4)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Krydr svinemørbrad med et nip salt og peber, og svøb i bacon.
Opvarm en stor, tør stegepande på høj varme.
Steg svinemørbrad i 2 min på hver side.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
Hak dild groft.
Halver citron [1/2 stk, 2P].
Skær radiser i tynde skiver.
Bland crème fraiche, sennep, citronsaft [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Vend spidskål og radiser i skålen.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Tilsæt rødvinssauce, tyttebærsyltetøj [1/2 pakke, 2P], vand [1/2 dl | 1 dl], et skvæt citronsaft og et nip salt og peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tag panden af varmen.
Vend kartoffelbåde med dild (gem lidt til anretning) på bagepladen.
Skær svinemørbrad i tynde skiver.
Rør kødsaft fra foliepakken i saucen.
Anret svinemørbrad, kartoffelbåde og spidskålsslaw på tallerkener.
Øs rødvinssauce over svinemørbrad.
Top spidskålsslaw med resterende dild.