Baconsvøbt svinemørbrad og rødvinssauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baconsvøbt svinemørbrad og rødvinssauce

Baconsvøbt svinemørbrad og rødvinssauce

med sprød spidskålsslaw og krydrede kartofler

Så blev det weekend, og familien skal forkæles med vidunderligt kød - svinemørbrad, som vi svøber i bacon og derefter ovnsteger til perfektion. Vi serverer vores baconsvøbte svinemørbrad med en fantastisk rødvinssauce, kartoffelbåde krydret med hvidløg og sprød spidskålsslaw med kål, radiser, sennep og citron.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

4 g

Hvide Løjer & Urter

250 g

Svinemørbrad

125 g

Bacon, skiver

1 pose

Dild

½ stk

Citron

75 g

Radiser

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

150 g

Spidskål, skåret

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

25 g

Tyttebærsyltetøj

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)859 kcal
Energi (kJ)3596 kJ
Fedt47.45 g
Mættet fedt25.2 g
Kulhydrat62.42 g
Sukker15.6 g
Protein45.57 g
Salt4.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Bag svinemørbrad
2

Krydr svinemørbrad med et nip salt og peber, og svøb i bacon.

Opvarm en stor, tør stegepande på høj varme.

Steg svinemørbrad i 2 min på hver side.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

Lav spidskålsslaw
3

Hak dild groft.

Halver citron [1/2 stk, 2P].

Skær radiser i tynde skiver.

Bland crème fraiche, sennep, citronsaft [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Vend spidskål og radiser i skålen.

Lav rødvinssauce
4

Opvarm samme stegepande på middel varme. 

Tilsæt rødvinssauce, tyttebærsyltetøj [1/2 pakke, 2P], vand [1/2 dl | 1 dl], et skvæt citronsaft og et nip salt og peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tag panden af varmen.

Tilsæt dild
5

Vend kartoffelbåde med dild (gem lidt til anretning) på bagepladen. 

Skær svinemørbrad i tynde skiver.

Rør kødsaft fra foliepakken i saucen.

Server
6

Anret svinemørbrad, kartoffelbåde og spidskålsslaw på tallerkener.

Øs rødvinssauce over svinemørbrad. 

Top spidskålsslaw med resterende dild.