50 g
Mayonnaise
(Indeholderæg, sennep)15 ml
Champignon
125 g
Balsamico
(Indeholdersulfitter)Bacon, skiver
Bredbladet persille
Æble
Blandet salat
Rødløg
Hvidløgsfed
Stenovnsbagt baguette
(Indeholdergluten)Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15 min.
Skær svampe i tynde skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svampe, rødløg, balsamico og 1/2 hvidløg i 5 min.
Hak persille fint. Bland persille, olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] og resterende hvidløg i en lille skål.
Skær brød over på langs og på midten. Smør med persilleolie. Varm i ovnen i 7-8 min. Skær æble i tynde skiver.
Smør underbolle med mayonnaise. Fyld med svampe, rødløg, bacon, salat, og æble. Top med overbolle.