topBanner
Baconsandwich

Baconsandwich

med svampe & æble

Sæt tænderne i vores mættende sandwich med knasende bacon, stegte champignon og tynde æbleskiver.

Tags:BørnevenligHurtig
Allergener:sulfitterglutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

125 g

Bacon, skiver

200 g

Champignon

1 stk

Rødløg

3 stk

Hvidløgsfed

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

1 stk

Æble

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 pose

Blandet salat

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3147 kJ
Kalorier (kcal)752 kcal
Fedt37 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat78 g
Sukker14 g
Protein24 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 15 min.

2

Skær svampe i tynde skiver.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak hvidløg fint.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe, rødløg, balsamico og 1/2 hvidløg i 5 min.

4

Hak persille fint.

Bland persille, olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] og resterende hvidløg i en lille skål.

5

Skær brød over på langs og på midten.

Smør med persilleolie. Varm i ovnen i 7-8 min.

Skær æble i tynde skiver.

6

Smør underbolle med mayonnaise.

Fyld med svampe, rødløg, bacon, salat, og æble.

Top med overbolle.