Sæt tænderne i vores mættende sandwich med knasende bacon, stegte champignon og tynde æbleskiver.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
200 g
Champignon
15 ml
Balsamico
125 g
Bacon, skiver
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Æble
60 g
Blandet salat
1 stk
Rødløg
3 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Baguette
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15 min.
Skær svampe i tynde skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svampe, rødløg, balsamico og 1/2 hvidløg i 5 min.
Hak persille fint. Bland persille, olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] og resterende hvidløg i en lille skål.
Skær brød over på langs og på midten. Smør med persilleolie. Varm i ovnen i 7-8 min. Skær æble i tynde skiver.
Smør underbolle med mayonnaise. Fyld med svampe, rødløg, bacon, salat, og æble. Top med overbolle.