topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baconsandwich

Sæt tænderne i vores mættende sandwich med knasende bacon, stegte champignon og tynde æbleskiver.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

200 g

Champignon

15 ml

Balsamico

125 g

Bacon, skiver

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Æble

60 g

Blandet salat

1 stk

Rødløg

3 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Baguette

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)345 kcal
Energi (kJ)1443 kJ
Fedt33.08 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat2.5 g
Sukker0.9 g
Protein9.66 g
Salt1.5 g

Fremgangsmåde

Bag bacon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15 min.

Forbered grøntsager
2

Skær svampe i tynde skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint.

Steg svampe
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svampe, rødløg, balsamico og 1/2 hvidløg i 5 min.

Lav persilleolie
4

Hak persille fint. Bland persille, olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] og resterende hvidløg i en lille skål.

Varm brød
5

Skær brød over på langs og på midten. Smør med persilleolie. Varm i ovnen i 7-8 min. Skær æble i tynde skiver.

Server
6

Smør underbolle med mayonnaise. Fyld med svampe, rødløg, bacon, salat, og æble. Top med overbolle.