HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBaconsandwich
topBanner
Baconsandwich

Baconsandwich

med svampe & æble

Sæt tænderne i vores mættende sandwich med knasende bacon, stegte champignon og tynde æbleskiver.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:ægsennepsulfittergluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

15 ml

Champignon

125 g

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

Bacon, skiver

Bredbladet persille

Æble

Blandet salat

Rødløg

Hvidløgsfed

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1443.0615 kJ
Kalorier (kcal)344.9 kcal
Fedt33.075 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat2.5 g
Sukker0.9 g
Protein9.6625 g
Salt1.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15 min.

2

Skær svampe i tynde skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg svampe, rødløg, balsamico og 1/2 hvidløg i 5 min.

4

Hak persille fint. Bland persille, olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] og resterende hvidløg i en lille skål.

5

Skær brød over på langs og på midten. Smør med persilleolie. Varm i ovnen i 7-8 min. Skær æble i tynde skiver.

6

Smør underbolle med mayonnaise. Fyld med svampe, rødløg, bacon, salat, og æble. Top med overbolle.