topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Auberginepizza

Auberginepizza

med karamelliserede løg, mozzarella & rucola

Hvis du endnu ikke har opdaget aubergine pizza, har du meget at se frem til! I denne opskrift har vores kok Sophie sammensat fantastiske smagskombinationer, der giver dig mulighed for at opdage hjemmelavet pizza på en helt ny måde. Mættende, tyk pizzabund toppes med en velsmagende tomatsauce, ovnbagt aubergine og smeltet mozzarella. Pizzaen får det lille ekstra med hvidløgssauce, velsmagende karamelliseret løg, og skarp rucola, som giver dig en guddommelig god pizza. Og, du er heldig - hvis der er noget tilbage, smager pizzaen lige så godt den næste dag!

Tags:
Vegetarisk
Let at lave
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

15 ml

Balsamico

75 g

Fraiche

40 g

Rucola

2 g

Middelhavsdrøm

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

1 stk

Aubergine

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

⅓ spsk

Olivenolie

2 tsk

Sukker

2 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)775 kcal
Energi (kJ)3242 kJ
Fedt17.24 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat113.18 g
Sukker20.6 g
Protein24.9 g
Salt5.9 g

Fremgangsmåde

Bag aubergine
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4 pers.]. Skær aubergine i skiver. Vend med olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en stor skål. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Drys med et stort nip Middelhavsdrøm. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

Forbered løg
2

Skær løg i tynde skiver. Hak hvidløg fint. Skyl rucola under koldt vand*.

Bag pizza
3

Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud. Placer pizzadej på bagepladen. Smør med hakkede tomater. Top med bagt aubergine. Drys med revet ost. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil osten er gylden.

Lav hvidløgsdressing
4

Opvarm olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg 1-2 min. Bland fraiche [1/2 pakke, 2 pers.] og hvidløg i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Karamelliser løg
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg løg under omrøring i 4-5 min, eller indtil bløde. Sænk til middel varme. Tilsæt balsamico, sukker* og vand* (se ingrediensliste). Lad simre i 3 min, eller indtil karamelliseret.

Server
6

Tag pizzaen ud af ovnen. Top med løg, hvidløgsdressing og halvdelen af rucola. Skær pizzaen ud i mindre stykker. Server med resterende rucola.