HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAuberginepizza
topBanner
Auberginepizza

Auberginepizza

med karamelliserede løg, mozzarella & rucola

Hvis du endnu ikke har opdaget aubergine pizza, har du meget at se frem til! I denne opskrift har vores kok Sophie sammensat fantastiske smagskombinationer, der giver dig mulighed for at opdage hjemmelavet pizza på en helt ny måde. Mættende, tyk pizzabund toppes med en velsmagende tomatsauce, ovnbagt aubergine og smeltet mozzarella. Pizzaen får det lille ekstra med hvidløgssauce, velsmagende karamelliseret løg, og skarp rucola, som giver dig en guddommelig god pizza. Og, du er heldig - hvis der er noget tilbage, smager pizzaen lige så godt den næste dag!

Tags:VegetariskLet at lave
Allergener:glutenmælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Pizzadej

(Indeholdergluten)

15 ml

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

2 g

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

1 pakke

Fraiche

(Indeholdermælk)

⅓ spsk

Rucola

2 tsk

Middelhavsdrøm

2 spsk

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Aubergine

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie

Sukker

Vand

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)774.8628 kcal
Energi (kJ)3242.0259 kJ
Fedt17.2397 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat113.18 g
Sukker20.6 g
Protein24.8975 g
Salt5.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4 pers.]. Skær aubergine i skiver. Vend med olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en stor skål. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Drys med et stort nip Middelhavsdrøm. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

2

Skær løg i tynde skiver. Hak hvidløg fint. Skyl rucola under koldt vand*.

3

Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud. Placer pizzadej på bagepladen. Smør med hakkede tomater. Top med bagt aubergine. Drys med revet ost. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil osten er gylden.

4

Opvarm olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg 1-2 min. Bland fraiche [1/2 pakke, 2 pers.] og hvidløg i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg løg under omrøring i 4-5 min, eller indtil bløde. Sænk til middel varme. Tilsæt balsamico, sukker* og vand* (se ingrediensliste). Lad simre i 3 min, eller indtil karamelliseret.

6

Tag pizzaen ud af ovnen. Top med løg, hvidløgsdressing og halvdelen af rucola. Skær pizzaen ud i mindre stykker. Server med resterende rucola.