Oplev asiens livlige og farverige gastronomi med vores Asiatiske svineschnitzel. Denne forførende ret har en perfekt blanding af krydderier og sprød friskhed, ideel til et festligt og smagfuldt måltid lidt ud over det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Koriander
1 stk
Lime
150 g
Jasminris
12.5 ml
Sojasauce
4 g
Ga-Laksa
50 g
Panko
1 stk
Hvidløgsfed
2 tsk
Ingefær
150 g
Rødkål, skåret
300 g
Svineschnitzel
180 ml
Kokosmælk
½ stk
Glaskål, hvid
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til salat
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 stk
Æg til panering
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning
½ spsk
Olie til sauce
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, riv ingefær og hvidløg fint.
Halver lime.
Skræl glaskål, og skær i 1/2 cm stave.
Bland rødkål, glaskål, et stort skvæt limesaft, salt og et nip peber i en stor skål.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til slaw.
Bland hvedemel, Ga-Laksa, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Kom panko i en tredje dyb tallerken.
Krydr svinekød med salt, vend i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering. Overfør til en ren tallerken.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Opvarm olivenolie i samme på middel varme.
Svits ingefær og hvidløg under omrøring i 1-2 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt kokosmælk, sojasauce og et stort skvæt limesaft, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Imens, hak koriander groft.
Skær svinekød i skiver.
Anret ris og slaw i dybe tallerkener.
Top med svinekød og ingefær-kokossauce.
Drys voksentallerkenerne med koriander.