Asiatisk paneret svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk paneret svineschnitzel

Asiatisk paneret svineschnitzel

med ingefær-kokossauce og rødkålsslaw

Oplev asiens livlige og farverige gastronomi med vores Asiatiske svineschnitzel. Denne forførende ret har en perfekt blanding af krydderier og sprød friskhed, ideel til et festligt og smagfuldt måltid lidt ud over det sædvanlige.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Koriander

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

12.5 ml

Sojasauce

4 g

Ga-Laksa

50 g

Panko

1 stk

Hvidløgsfed

2 tsk

Ingefær

150 g

Rødkål, skåret

300 g

Svineschnitzel

180 ml

Kokosmælk

½ stk

Glaskål, hvid

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til salat

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til stegning

½ spsk

Olie til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4024 kJ
Kalorier (kcal)962 kcal
Fedt37.3 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat107.2 g
Sukker9 g
Kostfibre9.5 g
Protein47.9 g
Kolesterol0.1 mg
Salt5.6 g
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav slaw
2

Imens, riv ingefær og hvidløg fint.

Halver lime.

Skræl glaskål, og skær i 1/2 cm stave.

Bland rødkål, glaskål, et stort skvæt limesaft, salt og et nip peber i en stor skål.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til slaw.

Paner svinekød
3

Bland hvedemel, Ga-Laksa, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken. 

Kom panko i en tredje dyb tallerken. 

Krydr svinekød med salt, vend i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering. Overfør til en ren tallerken. 

Steg svinekød
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav ingefær-kokossauce
5

Opvarm olivenolie i samme på middel varme.

Svits ingefær og hvidløg under omrøring i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt kokosmælk, sojasauce og et stort skvæt limesaft, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Imens, hak koriander groft.

Server
6

Skær svinekød i skiver.

Anret ris og slaw i dybe tallerkener. 

Top med svinekød og ingefær-kokossauce.

Drys voksentallerkenerne med koriander.