HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Svinekødswok
topBanner
Asiatisk svinekødswok

Asiatisk svinekødswok

med farverig grøntsagsris og frisk koriander

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce og lime. Vi serverer vores skønne svinekødswok med farverig grøntsagsris med pak choi og gulerod, cremet sort sesammajo, koriander og limebåde.

Tags:Hurtig
Allergener:glutensesamsojasulfitterægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Koriander

200 g

Pak choi

1 stk

Lime, økologisk

150 g

Basmatiris

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, sesam, soja, sulfitter)

300 g

Svinekamfilet

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholdergluten, sesam, soja, æg, sennep)

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

½ tsk

Salt* (trin 1)

1 spsk

Olivenolie* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3560.8979 kJ
Kalorier (kcal)851.075 kcal
Fedt41.873 g
Mættet fedt9.6 g
Kulhydrat82.9215 g
Sukker18.7 g
Protein39.5865 g
Salt4.9 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær pak choi i tynde skiver. Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv limeskal [1/4 tsk | 1/2 tsk], og skær lime i både. Skær svinekød i 3 cm tern på et andet skærebræt.

3

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pak choi og gulerod i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

4

Tilsæt svinekød til samme stegepande, og steg i 3-4 min. Tag panden af varmen, tilsæt asiatisk woksauce, et skvæt vand* og et skvæt limesaft, og vend sammen indtil gennemvarmet.

5

Hak koriander groft. Vend pak choi, gulerod og limeskal i gryden med færdigkogt ris.

6

Anret ris og svinekød på tallerkener. Top med sauce fra panden. Drys med koriander. Server med sesammayonnaise og limebåde.