Skip to main content
Asiatisk svinekød og cremede nudler
Asiatisk svinekød og cremede nudler

Asiatisk svinekød og cremede nudler

med koriander og chili-hvidløgsolie

I aften holder vi asiatisk fest og lokker med en yderst delikat og innovativ sammensætning. Vi steger svinekød, gulerod og porre i en fantastisk sauce med sojasauce, kokosmælk og vores egen sydøstasiatiske krydderiblanding, Ga-Laksa. Så rører vi nudlerne i, og serverer herlighederne med frisk koriander, chili-hvidløgsolie og peanuts.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Jordnødder
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Koriander

300 g

Svinekamfilet

150 g

Udonnudler, tørrede

20 g

Saltede peanuts

25 ml

Sojasauce

8 g

Ga-Laksa

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

180 ml

Kokosmælk

½ stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til chiliolie

¼ tsk

Salt til chiliolie

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 dl

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3542 kJ
Kalorier (kcal)846 kcal
Fedt39.1 g
Mættet fedt18.8 g
Kulhydrat74.4 g
Sukker14 g
Kostfibre9.7 g
Protein46.2 g
Kolesterol0.3 mg
Salt5.1 g
Potassium62.7 mg
Calcium13.8 mg
Iron0.7 mg

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Forbered grøntsager
2

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Rens porre, og skær i tynde skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.

Pres eller hak hvidløg fint.

Lav chili-hvidløgsolie
3

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Bland hvidløg, chiliflager, olivenolie og salt i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg kød og grøntsager
4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg svinekød, gulerod, porre, salt og et nip peber i 2-3 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt peberfrugt og Ga-Laksa, og steg videre i 30 sek.

Lav sauce
5

Tilsæt sojasauce, kokosmælk og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og kødet er gennemstegt.

Tilsæt nudler lige inden servering, og smag til med et nip salt og peber.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
6

Anret svinekød og nudler i dybe tallerkener.

Dryp med chili-hvidløgsolie.

Top med koriander og peanuts.