I aften holder vi asiatisk fest og lokker med en yderst delikat og innovativ sammensætning. Vi steger svinekød, gulerod og porre i en fantastisk sauce med sojasauce, kokosmælk og vores egen sydøstasiatiske krydderiblanding, Ga-Laksa. Så rører vi nudlerne i, og serverer herlighederne med frisk koriander, chili-hvidløgsolie og peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Koriander
300 g
Svinekamfilet
150 g
Udonnudler, tørrede
20 g
Saltede peanuts
25 ml
Sojasauce
8 g
Ga-Laksa
1 stk
Hvidløgsfed
1 g
Chiliflager
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Gulerod
180 ml
Kokosmælk
½ stk
Porre
1 spsk
Olie til chiliolie
¼ tsk
Salt til chiliolie
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 dl
Vand til sauce
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Rens porre, og skær i tynde skiver.
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.
Bland hvidløg, chiliflager, olivenolie og salt i en lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød, gulerod, porre, salt og et nip peber i 2-3 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt peberfrugt og Ga-Laksa, og steg videre i 30 sek.
Tilsæt sojasauce, kokosmælk og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og kødet er gennemstegt.
Tilsæt nudler lige inden servering, og smag til med et nip salt og peber.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Anret svinekød og nudler i dybe tallerkener.
Dryp med chili-hvidløgsolie.
Top med koriander og peanuts.