Skip to main content
Asiatisk svinekød i cremede nudler
Asiatisk svinekød i cremede nudler

Asiatisk svinekød i cremede nudler

med frisk koriander og chili-hvidløgsolie

4.3
(531)

I aften holder vi asiatisk fest, og vi lokker med en yderst delikat og innovativ sammensætning. Vi steger svinekød, gulerod og rødløg i en fantastisk sauce med sojasauce, kokosmælk og vores egen asiatiske krydderiblanding som vi kalder Ga-Laksa. Så rører vi nudlerne i, og serverer herlighederne med frisk koriander, chili-hvidløgsolie og peanuts.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Jordnødder

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder: Hvede, Gluten)

8 g

Ga-Laksa

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)

1 stk

Peberfrugt

250 ml

Kokosmælk

1 g

Chiliflager

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 pose

Koriander

1 stk

Gulerod

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 dl

Vand (trin 5)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)905 kcal
Energi (kJ)3785 kJ
Fedt45.6 g
Mættet fedt23.9 g
Kulhydrat72.8 g
Sukker14.7 g
Kostfibre8.7 g
Protein46 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Forbered grøntsager
2

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.

Pres eller hak hvidløg fint.

Lav chili-hvidløgsolie
3

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Bland hvidløg, chiliflager, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg kød og grøntsager
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg svinekød, gulerod, rødløg, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber i 2-3 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt peberfrugt og Ga-Laksa, og steg videre i 30 sek.

Lav sauce
5

Tilsæt sojasauce, kokosmælk og vand [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og kødet er gennemstegt.

Tilsæt nudler lige inden servering, og smag til med salt og peber.

Server
6

Anret svinekød og nudler i dybe tallerkener.

Top med koriander.

Dryp med chili-hvidløgsolie.

Drys med peanuts.