
I aften holder vi asiatisk fest, og vi lokker med en yderst delikat og innovativ sammensætning. Vi steger svinekød, gulerod og rødløg i en fantastisk sauce med sojasauce, kokosmælk og vores egen asiatiske krydderiblanding som vi kalder Ga-Laksa. Så rører vi nudlerne i, og serverer herlighederne med frisk koriander, chili-hvidløgsolie og peanuts.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Svinekamfilet
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder: Hvede, Gluten)
8 g
Ga-Laksa
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)
1 stk
Peberfrugt
250 ml
Kokosmælk
1 g
Chiliflager
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Løg
1 pose
Koriander
1 stk
Gulerod
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 dl
Vand (trin 5)

Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.
Pres eller hak hvidløg fint.

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.
Bland hvidløg, chiliflager, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød, gulerod, rødløg, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber i 2-3 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt peberfrugt og Ga-Laksa, og steg videre i 30 sek.

Tilsæt sojasauce, kokosmælk og vand [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og kødet er gennemstegt.
Tilsæt nudler lige inden servering, og smag til med salt og peber.

Anret svinekød og nudler i dybe tallerkener.
Top med koriander.
Dryp med chili-hvidløgsolie.
Drys med peanuts.