Asiatisk svinekød i cremede nudler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svinekød i cremede nudler

Asiatisk svinekød i cremede nudler

med frisk koriander og chili-hvidløgsolie

I aften holder vi asiatisk fest, og vi lokker med en yderst delikat og innovativ sammensætning. Vi steger svinekød, gulerod og rødløg i en fantastisk sauce med sojasauce, kokosmælk og vores egen asiatiske krydderiblanding som vi kalder Ga-Laksa. Så rører vi nudlerne i, og serverer herlighederne med frisk koriander, chili-hvidløgsolie og peanuts.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

8 g

Ga-Laksa

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Peberfrugt

200 ml

Kokosmælk

1 g

Chiliflager

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 pose

Koriander

1 stk

Gulerod

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3614 kJ
Kalorier (kcal)864 kcal
Fedt41.5 g
Mættet fedt20.3 g
Kulhydrat74 g
Sukker13.8 g
Protein45.1 g
Salt4.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Forbered grøntsager
2

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.

Pres eller hak hvidløg fint.

Lav chili-hvidløgsolie
3

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Bland hvidløg, chiliflager, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg kød og grøntsager
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg svinekød, gulerod, rødløg, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i 2-3 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt peberfrugt og Ga-Laksa, og steg videre i 30 sek.

Lav sauce
5

Tilsæt sojasauce, kokosmælk og vand [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og kødet er gennemstegt.

Tilsæt nudler lige inden servering, og smag til med salt og peber.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
6

Anret svinekød og nudler i dybe tallerkener.

Dryp med chili-hvidløgsolie.

Top med koriander og peanuts.