Asiatisk rejewok
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk rejewok

Asiatisk rejewok

med chilistegt pak choi og saltede peanuts

I aften laver vi en fantastisk nudelwok med masser af farve og smag. Vi steger rejer, champigon og pak choi, som får fantastisk smag af chili, asiatisk woksauce og sojasauce. Vi blander vores wok med nudler og topper med peanuts, og så er maden er klar!

Tags:
Stærk
Hurtig
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Jordnødder
Schwefeldioxide und Sulfite
Sesamzaad
Soja
Crustaceans

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ g

Chiliflager

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler, tørrede

20 g

Saltede peanuts

200 g

Champignon

75 g

Asiatisk woksauce

25 ml

Sojasauce

150 g

Kongerejer

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt nudelvand

¼ tsk

Salt til rejer

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1974 kJ
Kalorier (kcal)472 kcal
Fedt7.3 g
Mættet fedt1.4 g
Kulhydrat75 g
Sukker14.3 g
Kostfibre6.9 g
Protein25.7 g
Kolesterol78 mg
Salt6.6 g
Potassium672.8 mg
Calcium76.9 mg
Iron1.3 mg

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak svampe groft.

Hak pak choi groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg rejer
3

Krydr rejer med salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Steg svampe og pak choi
4

Tilsæt hvidløg og chiliflager til stegepanden, og rør rundt.

Tilsæt svampe, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt pak choi, og steg i yderligere 1-2 min, eller indtil næsten mør.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt asiatisk woksauce og sojasauce, og krydr med salt og et nip peber.

Tilsæt nudler og nudelvand, og vend sammen.

TIP: Tilsæt mere nudelvand, hvis det virker tørt.

Server
6

Anret rejewok i dybe tallerkener.

Drys med peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image