Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Asiatisk rejewok
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk rejewok

Asiatisk rejewok

med chilistegt pak choi og saltede peanuts

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften laver vi en fantastisk ret med masser af farve og smag. Vi steger rejer, champigon, pak choi og forårsløg, som får fantastisk smag af chili, asiatisk woksauce og sojasauce. Vi blander vores wok med nudler og topper med peanuts, og så er maden er klar!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Stærk
Klimavenlig
Klimavenlig
Allergener:
Krebsdyr
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 stk

Forårsløg

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Pak choi

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

200 g

Champignon

½ g

Chiliflager

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2137 kJ
Kalorier (kcal)511 kcal
Fedt11.2 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat75 g
Sukker15 g
Protein26.9 g
Salt6.5 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en smule nudelvand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak svampe groft.

Hak pak choi groft.

Snit forårsløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg rejer
3

Krydr rejer med et nip salt.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Steg svampe og pak choi
4

Tilsæt hvidløg, chiliflager [1/2 pakke, 2P] og forårsløg til stegepanden, og rør rundt.

Tilsæt svampe, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bløde. 

Tilsæt pak choi, og steg i yderligere 1-2 min, eller indtil næsten mør.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt asiatisk woksauce og sojasauce, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.

Tilsæt nudler og nudelvand [2 spsk I 4 spsk], og vend sammen.

Server
6

Anret rejewok i dybe tallerkener.

Drys med peanuts.