HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Rejewok
topBanner
Asiatisk rejewok

Asiatisk rejewok

med chilistegt pak choi og saltet peanuts

I aften laver vi en fantastisk ret med masser af farve og smag. Vi steger rejer, champigon, pak choi og forårsløg, som får fantastisk smag af chili, asiatisk woksauce og sojasauce. Vi blander vores wok med nudler og topper med peanuts, og så er maden er klar!

Tags:Under 650 kcalHurtigStærk
Allergener:KrebsdyrSulfitterGlutenSojaSesamJordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Rejer

(IndeholderKrebsdyr, SulfitterKan indeholdeMælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

1 stk

Forårsløg

25 ml

Sojasauce

(IndeholderGluten, Soja)

75 g

Asiatisk woksauce

(IndeholderSulfitter, Gluten, Soja, Sesam)

150 g

Fuldkornsnudler

(IndeholderGluten)

200 g

Pak choi

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Saltede peanuts

(IndeholderJordnødderKan indeholdeSesam, Nødder)

200 g

Champignon

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2212 kJ
Kalorier (kcal)529 kcal
Fedt11.02 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat70.48 g
Sukker13.5 g
Protein31.55 g
Salt6.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde. Gem en smule nudelvand [1 dl | 1,5 dl]. Hæld resterende vand fra, og skyl under koldt vand. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

2

Hak svampe groft. Hak pak choi groft. Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Pres eller hak hvidløg fint.

3

Krydr rejer med et nip salt. Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

4

Tilsæt hvidløg, chiliflager [1/2 pakke, 2P] og det hvide forårsløg til stegepanden, og rør rundt. Tilsæt svampe, og steg i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt pak choi, og steg videre i 1-2 min. TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

5

Tilsæt asiatisk woksauce og sojasauce, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber. Tilsæt nudler og nudelvand [1/2 dl | 1 dl], og vend sammen.

6

Anret rejewok i dybe tallerkener. Drys med peanuts og det grønne forårsløg.