HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Rejewok
topBanner
Asiatisk rejewok

Asiatisk rejewok

med spinatris og sojastegt broccoli

I aften går den kulinariske tur til Asien, og vi laver en vidunderlig reje- og broccoliwok med forårsløg, sesamfrø, sojasauce og woksauce. Vi serverer vores wok med smuk og fyldig spinat- og hvidløgsris og avocadoskiver med sesamfrø.

Tags:Hurtig
Allergener:SesamKrebsdyrSulfitterGlutenSoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

60 g

Spinat

(Kan indeholdeSelleri)

1 stk

Forårsløg

250 g

Broccoli

1 stk

Avocado

5 g

Sesamfrø

(IndeholderSesamKan indeholdeNødder, Jordnødder)

150 g

Rejer

(IndeholderKrebsdyr, SulfitterKan indeholdeMælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

25 ml

Sojasauce

(IndeholderGluten, Soja)

75 g

Asiatisk woksauce

(IndeholderSesam, Sulfitter, Gluten, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)654 kcal
Energi (kJ)2738 kJ
Fedt20.57 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat77 g
Sukker16.2 g
Protein29.29 g
Salt5.9 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min.

2

Tag gryden af varmen, tilsæt spinat, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

3

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Skær broccoli i 1 cm buketter, og skær stammen i 1 cm tern. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver. Krydr med et nip salt* og peber*, og drys med et nip sesamfrø.

4

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme. Tilsæt broccoli og et skvæt sojasauce, og steg i 3-4 min, eller indtil broccolien begynder at blive blød.

5

Krydr rejer med et nip salt*. Tilsæt rejer, det hvide forårsløg og resterende sesamfrø til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. Tilsæt resterende sojasauce og asiatisk woksauce, tag panden af varmen, og vend sammen. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*.

6

Anret ris på tallerkener. Top med avocado, rejer og broccoli. Drys med det grønne forårsløg.