HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Kyllingebowl
topBanner
Asiatisk kyllingebowl

Asiatisk kyllingebowl

med ingefærris og sesammayonnaise

Giv kylling, grøntsager og ris en masse smag og kærlighed med ingefær, stir-fry sauce og lækker sesamdressing. En ukompliceret og alt andet end prætentiøs opskrift, men som uden tvivl, er lækker nok at servere på restaurant. Følg den nemme trin-for-trin guide, og sammensæt en middag, du garanteret vil lave igen.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:sojasesamsulfitterglutensennepæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Basmatiris

1 stk

Ingefær

1 stk

Forårsløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Gulerod

300 g

Kyllingebryst, strimler

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdersoja, sesam, sulfitter, gluten)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholdersoja, sesam, gluten, sennep, æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt* (trin 1)

3 dl

Vand* (trin 1)

2 spsk

Vand* (trin 5)

1 spsk

Olivenolie* (trin 1)

1 spsk

Olivenolie* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)822.985 kcal
Energi (kJ)3443.3691 kJ
Fedt32.7593 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat83.7297 g
Sukker22.7 g
Protein45.731 g
Salt3.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skræl ingefær, og riv fint. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor gryde på middel varme. Svits ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Snit forårsløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

3

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil møre, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

5

Tilsæt kylling, asiatisk woksauce og vand* [2 spsk | 4 spsk] til panden, når grøntsagerne er færdige, og varm op. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret ingefærris, kylling og grøntsager i dybe tallerkener. Dryp med sesammayonnaise. Drys med forårsløg.