topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk kyllingebowl

Asiatisk kyllingebowl

med ingefærris og sesammayonnaise

Giv kylling, grøntsager og ris en masse smag og kærlighed med ingefær, Asiatisk woksauce og lækker sesammayonnaise. En ukompliceret og alt andet end prætentiøs opskrift, men som uden tvivl er lækker nok til at servere på restaurant. Følg den nemme trin-for-trin guide, og sammensæt en middag, du garanteret vil lave igen.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Sesam
Soja
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

1 stk

Pak choi

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

300 g

Kyllingebryststrimler

2 tsk

Ingefær

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til grøntsager

2 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2959 kJ
Kalorier (kcal)707 kcal
Fedt21 g
Mættet fedt2.6 g
Kulhydrat81.9 g
Sukker18.4 g
Protein45.5 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Kog ingefærris
1

Riv ingefær (uskrællet) fint.

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middel varme.

Svits ingefær i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Imens, snit forårsløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak pak choi groft.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Krydr kylling med salt, og steg i 4-5 min, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Steg grøntsager
4

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg rødløg, gulerod og pak choi i 3-4 min, eller indtil bløde, og krydr med salt og et nip peber.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt kylling
5

Tilsæt kylling, asiatisk woksauce og vand til panden, når grøntsagerne er færdige, og varm igennem.

Smag til med salt og peber.

Tag panden af varmen.

Server
6

Anret ingefærris, kylling og grøntsager i skåle.

Top med sesammayonnaise og forårsløg.