topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Asian chicken bowl

med ingefærkogte basmatiris og sesammayo

Giv kylling, grøntsager og ris en masse smag og kærlighed med ingefær, stir-fry sauce og lækker sesamdressing. En ukompliceret og alt andet end prætentiøs opskrift, men som uden tvivl, er lækker nok at servere på restaurant. Følg den nemme trin-for-trin guide, og sammensæt en middag, du garanteret vil lave igen.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

1 stk

Ingefær

1 stk

Forårsløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

300 g

Kyllingebryststrimler

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

2 spsk

Vand (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3240 kJ
Kalorier (kcal)774 kcal
Fedt28.6 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat81.9 g
Sukker18.4 g
Protein45.6 g
Salt4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ingefærris
1

Skræl ingefær, og riv fint.

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor gryde på middel varme.

Svits ingefær i 1-2 min.

Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Snit forårsløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Steg kylling
3

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 4-5 min.

Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg, gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil møre, og krydr med et nip salt* og peber*.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

5

Tilsæt kylling, asiatisk woksauce og vand* [2 spsk | 4 spsk] til panden, når grøntsagerne er færdige, og varm op.

Smag til med salt* og peber*.

6

Anret ingefærris, kylling og grøntsager i dybe tallerkener.

Dryp med sesammayonnaise.

Drys med forårsløg.