topBanner
Asiatisk inspireret svinekød

Asiatisk inspireret svinekød

med hvidløgsris & koriander

Denne ret med svinekød, der er glaseret i en guddommelig aromatiseret marinade, har alt, hvad dine sanser drømmer om: syrlig lime, salt soja og skarp ingefær, der sammen med et nip sukker får det bedste ud af det møre kød. I selskab med aromatisk hvidløgsris og knasende peanuts er det umuligt at mislykkes, og vi lover, at både små og store vil bede om mere!

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensojajordnøddermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Ingefær

1 stk

Lime

50 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

2 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

300 g

Svinekamfilet

1 pose

Koriander

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Sød chilisauce

150 g

Spidskål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Sukker*

300 ml

Vand*

20 g

Smør*

(Indeholdermælk)

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3228 kJ
Kalorier (kcal)772 kcal
Fedt21 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat101 g
Sukker31 g
Protein43 g
Salt8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme.

Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min.

Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Kog ris i 15-20 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skræl og riv ingefær fint.

Skær lime i både.

Bland ingefær, sojasauce, sukker*, limesaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], 1/2 chilisauce og resterende hvidløg i en skål.

3

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Snit forårsløg fint.

Hak peanuts groft.

4

Skær svinekamfilet i 2 cm tykke strimler.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg svinekød i 1 min.

Tilsæt marinade. Steg under omrøring i 3-4 min.

5

Tilsæt spidskål og gulerod. Steg under omrøring i 2-4 min.

6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager på tallerkener.

Dryp med resterende chilisauce.

Top med forårsløg, koriander og peanuts.

Server med limebåde.