HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Inspireret Svinekød
topBanner
Asiatisk inspireret svinekød

Asiatisk inspireret svinekød

med hvidløgsris & koriander

Denne ret med svinekød, der er glaseret i en guddommelig aromatiseret marinade, har alt, hvad dine sanser drømmer om: syrlig lime, salt soja og skarp ingefær, der sammen med et nip sukker får det bedste ud af det møre kød. I selskab med aromatisk hvidløgsris og knasende peanuts er det umuligt at mislykkes, og vi lover, at både små og store vil bede om mere!

Tags:Let at laveBørnevenlig
Allergener:jordnødderglutensojamælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

300 g

Gulerod

150 g

Forårsløg

40 g

Svinekamfilet

1 stk

Koriander

50 ml

Hvidløgsfed

1.33 spsk

Jasminris

¼ tsk

Sød chilisauce

4.5 tsk

Spidskål, skåret

3 dl

Ingefær

Lime

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)

Salt*

Sukker*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3339.6089 kJ
Kalorier (kcal)798.1857 kcal
Fedt32.5798 g
Mættet fedt13.1 g
Kulhydrat90.41 g
Sukker24.3 g
Protein40.4645 g
Salt5.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Kog ris i 15-20 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skræl og riv ingefær fint. Skær lime i både. Bland ingefær, sojasauce, sukker*, limesaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], 1/2 chilisauce og resterende hvidløg i en skål.

3

Riv gulerod (uskrællet) groft. Snit forårsløg fint. Hak peanuts groft.

4

Skær svinekamfilet i 2 cm tykke strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svinekød i 1 min. Tilsæt marinade. Steg under omrøring i 3-4 min.

5

Tilsæt spidskål og gulerod. Steg under omrøring i 2-4 min.

6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager på tallerkener. Dryp med resterende chilisauce. Top med forårsløg, koriander og peanuts. Server med limebåde.