Asiatisk inspireret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk inspireret svinekød

Asiatisk inspireret svinekød

med hvidløgsris & koriander

Denne ret med svinekød, der er glaseret i en guddommelig aromatiseret marinade, har alt, hvad dine sanser drømmer om: syrlig lime, salt soja og skarp ingefær, der sammen med et nip sukker får det bedste ud af det møre kød. I selskab med aromatisk hvidløgsris og knasende peanuts er det umuligt at mislykkes, og vi lover, at både små og store vil bede om mere!

Tags:
Børnevenlig
Let at lave
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Peanuts

2 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

300 g

Svinekamfilet

1 pose

Koriander

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Jasminris

40 g

Sød chilisauce

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Ingefær

1 stk

Lime

50 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

¼ tsk

Salt

4.5 tsk

Sukker

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)735 kcal
Energi (kJ)3076 kJ
Fedt27.41 g
Mættet fedt12.4 g
Kulhydrat89.12 g
Sukker23.8 g
Protein37.95 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Kog ris i 15-20 min, eller indtil vandet er absorberet.

Bland marinade
2

Skræl og riv ingefær fint. Skær lime i både. Bland ingefær, sojasauce, sukker*, limesaft [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], 1/2 chilisauce og resterende hvidløg i en skål.

Forbered grøntsager
3

Riv gulerod (uskrællet) groft. Snit forårsløg fint. Hak peanuts groft.

Steg kød
4

Skær svinekamfilet i 2 cm tykke strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg svinekød i 1 min. Tilsæt marinade. Steg under omrøring i 3-4 min.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt spidskål og gulerod. Steg under omrøring i 2-4 min.

Server
6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager på tallerkener. Dryp med resterende chilisauce. Top med forårsløg, koriander og peanuts. Server med limebåde.