Oplev Vietnams livlige og farverige gastronomi med vores Vietnamesiske reje- og nudelsalat. Denne smagseksplosion af en salatbowl har en perfekt blanding af krydderurter og sprød friskhed, ideel til et festligt og smagfuldt måltid lidt ud over det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
220 g
Udonnudler
50 g
Honning-ingefærdressing
10 ml
Sesamolie
1 stk
Avocado
½ stk
Rødløg
1 stk
Agurk
2 stk
Gulerod
5 g
Ingefærpasta
1 stk
Lime
1 stk
Mynte & koriander
20 g
Saltede peanuts
150 g
Kongerejer
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Olie til marinade
¼ tsk
Sukker til marinade
¼ tsk
Salt til marinade
¼ tsk
Salt til rejer
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Halver lime.
Bland limesaft, sukker og rødløg i en lille skål.
Hæld væde fra inden servering.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Skær agurk i 1/2 cm stave.
Bland gulerod, ingefærpasta, olivenolie, sukker og salt i en skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Kog nudler i 1 min, eller indtil varme, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Vend med honning-ingefærdressing.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Hak peanuts, mynte og koriander groft.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med rejer, gulerod, rødløg, agurk og avocado.
Drys med peanuts, mynte og koriander.
Krydr eventuelt avocado med et nip salt.