Skip to main content
Vietnamesisk reje- og nudelsalat

Vietnamesisk reje- og nudelsalat

med ingefærmarineret gulerod og avocado

Oplev Vietnams livlige og farverige gastronomi med vores Vietnamesiske reje- og nudelsalat. Denne smagseksplosion af en salatbowl har en perfekt blanding af krydderurter og sprød friskhed, ideel til et festligt og smagfuldt måltid lidt ud over det sædvanlige.

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Mere grønt
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvede
Senf
Sesamzaad
Jordnødder
Crustaceans

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

220 g

Udonnudler

50 g

Honning-ingefærdressing

10 ml

Sesamolie

1 stk

Avocado

½ stk

Rødløg

1 stk

Agurk

2 stk

Gulerod

5 g

Ingefærpasta

1 stk

Lime

1 stk

Mynte & koriander

20 g

Saltede peanuts

150 g

Kongerejer

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Olie til marinade

¼ tsk

Sukker til marinade

¼ tsk

Salt til marinade

¼ tsk

Salt til rejer

Næringsindhold

Energi (kJ)2396 kJ
Kalorier (kcal)573 kcal
Fedt26.7 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat52.7 g
Sukker16.8 g
Kostfibre11.9 g
Protein20.8 g
Kolesterol78.3 mg
Salt3.3 g
Potassium134.3 mg
Calcium29.1 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær rødløg i tynde, halve skiver. 

Halver lime. 

Bland limesaft, sukker og rødløg i en lille skål. 

Hæld væde fra inden servering.

2

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Skær agurk i 1/2 cm stave.

Bland gulerod, ingefærpasta, olivenolie, sukker og salt i en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

4

Kog nudler i 1 min, eller indtil varme, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Vend med honning-ingefærdressing. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

5

Hak peanuts, mynte og koriander groft.

6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med rejer, gulerod, rødløg, agurk og avocado.

Drys med peanuts, mynte og koriander.

Krydr eventuelt avocado med et nip salt.