topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Angus Striploin

Angus Striploin

med grønne bønner og pommes dauphinoise

En luksus weekendret, perfekt til gæster, eller bare når familien skal forkæles lidt ekstra. Supermør striploin steak, som I steger lige som I bedst kan lide den. Lækkert tilbehør er stegte grønne bønner med hvidløg, cremet pommes dauphinoise og en fantastisk rødvinssauce.

Allergener:
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

150 g

Grønne bønner

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Finrevet ost

300 g

Angus Striploin

1 stk

Rosmarin

4 g

Grøntsagsbouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 2)

½ dl

Vand (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Mælk (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)769 kcal
Energi (kJ)3217 kJ
Fedt40.53 g
Mættet fedt19.9 g
Kulhydrat59.11 g
Sukker13.8 g
Protein41.66 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i 1/2 cm tynde skiver. Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak rosmarin [1 stilk | 2 stilke] fint. Kog kartofler i 6-8 min, og hæld vand fra. 

Lav pommes dauphinoise
2

Fordel halvdelen af kartofler i et ildfast fad. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min. Tilsæt halvdelen af hvidløg, og steg i 1 min. Tilsæt mælk* [2 spsk | 4 spsk], grøntsagsbouillon, madlavningsfløde, rosmarin og en klat smør*, bring i kog, og hæld ud over kartoflerne i det ildfaste fad. Fordel resterende kartofler ovenpå. Drys med revet ost, og bag i ovnen i 20-25 min. 

Steg bøffer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage i ovnen. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. 

Steg bønner
4

Skyl bønner under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande på middelhøj varme. Tilsæt bønner, krydr med salt* og peber*, og steg i 2 min. Tilsæt resterende hvidløg, og steg under omrøring i 1 min.

Lav rødvinssauce
5

Opvarm stegepanden (som blev brugt til at stege bøfferne) på middelhøj varme. Tilsæt rødvinssauce og vand* [1/2 dl | 1 dl], rør godt rundt, og lad simre i 1-2 min. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med bøfferne.

Server
6

Anret bøffer og pommes dauphinois på tallerkener. Server med bønner og rødvinssauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image