
Angus Striploin
med kartoffelsalat, sennepsdressing, majs & cantaloupemelon
Så blev det weekend, solen skinner, og grillen venter på at blive fyldt med delikatesser. Den grillede striploin steak frister med skøn middelhavssmag. Vi laver også en innovativ kartoffelsalat, der får en festlig farve og tekstur af spinat, majs og radise. Vi serverer alt dette med en cremet sennepsdressing og sød cantaloupemelon, der giver en spændende kontrast til alt det salte.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
4 g
Middelhavsdrøm
½ stk
Cantaloupemelon
300 g
Angus Striploin
500 g
Kartofler
1 stk
Majskolbe
75 g
Radiser
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 pose
Purløg
6 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
1 pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Salt (trin 4)
Fremgangsmåde
Tag bøffer ud af køleskabet. Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Kom kartofler i en gryde med letsaltet vand*, og bring i kog. Kog kartofler i 10 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*.
Fjern blade fra majs, og skær korn af, hvis du ikke skal grille. Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Steg majskorn i 4-5 min, eller indtil gyldne.GRILL: Grill majs i 12-15 min, eller indtil kornene begynder at få farve. Fjern forsigtigt blade, og skær majskorn af.
Skær radiser i 1 cm tern. Skyl spinat, og hak groft. Snit purløg fint. Halver cantaloupemelon, fjern kerner, og skær i 4-5 cm både. Gnid bøffer med en smule olivenolie*, Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber* i en skål.
Bland sennep, fraiche, salt* [1/2 tsk | 1 tsk], et nip peber* og halvdelen af purløg i en stor skål. Tilsæt kartofler, spinat og halvdelen af majs og radiser. Rør godt rundt, og krydr med et nip salt* og peber*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Lad hvile på en tallerken i 5 min. GRILL: Grill bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middel/lav varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.
Anret bøffer og kartoffelsalat på tallerkener. Top med resterende radiser, majs og purløg. Server med melonbåde.