Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Angus Striploin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Angus Striploin

Angus Striploin

med kartoffelsalat, sennepsdressing, majs & cantaloupemelon

PREMIUM GRILL

Så blev det weekend, solen skinner, og grillen venter på at blive fyldt med delikatesser. Den grillede striploin steak frister med skøn middelhavssmag. Vi laver også en innovativ kartoffelsalat, der får en festlig farve og tekstur af spinat, majs og radise. Vi serverer alt dette med en cremet sennepsdressing og sød cantaloupemelon, der giver en spændende kontrast til alt det salte.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Middelhavsdrøm

½ stk

Cantaloupemelon

300 g

Angus Striploin

500 g

Kartofler

1 stk

Majskolbe

75 g

Radiser

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Purløg

6 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)944 kcal
Energi (kJ)3950 kJ
Fedt49.54 g
Mættet fedt24.6 g
Kulhydrat93.85 g
Sukker18.5 g
Protein45.53 g
Salt1.6 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Tag bøffer ud af køleskabet. Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Kom kartofler i en gryde med letsaltet vand*, og bring i kog. Kog kartofler i 10 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*.

Tilbered majs
2

Fjern blade fra majs, og skær korn af, hvis du ikke skal grille. Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Steg majskorn i 4-5 min, eller indtil gyldne.GRILL: Grill majs i 12-15 min, eller indtil kornene begynder at få farve. Fjern forsigtigt blade, og skær majskorn af. 

Forbered råvarer
3

Skær radiser i 1 cm tern. Skyl spinat, og hak groft. Snit purløg fint. Halver cantaloupemelon, fjern kerner, og skær i 4-5 cm både. Gnid bøffer med en smule olivenolie*, Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber* i en skål.

Lav kartoffelsalat
4

Bland sennep, fraiche, salt* [1/2 tsk | 1 tsk], et nip peber* og halvdelen af purløg i en stor skål. Tilsæt kartofler, spinat og halvdelen af majs og radiser. Rør godt rundt, og krydr med et nip salt* og peber*.

Steg bøffer
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Lad hvile på en tallerken i 5 min. GRILL: Grill bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middel/lav varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider. 

Server
6

Anret bøffer og kartoffelsalat på tallerkener. Top med resterende radiser, majs og purløg. Server med melonbåde.