Amerikanske tortilla-'pizza pockets'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikanske tortilla-'pizza pockets'

Amerikanske tortilla-'pizza pockets'

med oreganofritter og cajun-ranchdressing

Ja, du læste ret, i aften forkæler vi jer med et væld af syndige ingredienser i en magisk blanding, perfekt til en doven fredagsaften. Vi fylder tortilla-'pizza pockets' med tomatsauce og majs, og steger dem derefter gyldne. Samtidigt laver vi sprøde oreganofritter og en spicy cajun-ranchdressing. Som kontrast til det tunge, bikser vi også en frisk æble- spinatsalat sammen.

Tags:
Børnevenlig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Tomatpuré

1 dåse

Majs

1 pose

Basilikum

½ stk

Rødløg

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

2 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Æble

500 g

Kartofler

½ g

Oregano, tørret

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Ketchup (step 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3848 kJ
Kalorier (kcal)920 kcal
Fedt39.4 g
Mættet fedt16.1 g
Kulhydrat112.3 g
Sukker26.2 g
Protein28.4 g
Salt4.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano [½ pakke, 2P], salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav cajun-ranchdressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland tomatpuré, hvidløg, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], ketchup [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og vand [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

Bland mayonnaise, fraiche, Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber i en anden lille skål.

Forbered råvarer
3

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skyl spinat. 

Kom æble og spinat i en stor skål, og stil til side. 

Hak basilikum fint. 

Hak rødløg [½ stk, 2P] fint. 

Hæld væde fra majs. 

Lav pizza pockets
4

Bland rødløg, basilikum, majs og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

Fordel tomatsauce på tortillabrød (lad 1 cm kant være fri).

Top med majsblanding og revet ost på den ene halvdel af tortillabrød, og fold den anden halvdel over.

Steg pizza pockets
5

Opvarm en stor stegepande på middel varme.

Steg pizza pockets i 3-4 min på den ene side, eller indtil gyldne. Vend forsigtigt, og steg videre i 3-4 min, eller indtil gyldne og osten er smeltet.

Del på midten. 

Vend salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i skålen med spinat og æble lige inden servering.

TIP: Brug to paletter til at vende pizza pockets.

Server
6

Anret fritter, pizza pockets og salat på tallerkener. 

Server med cajun-ranchdressing.