Skip to main content
Amerikanske svine- og kalvekødstacos
Amerikanske svine- og kalvekødstacos

Amerikanske svine- og kalvekødstacos

med cremet coleslaw og krydret BBQ-sauce

4.3
(96)

Er I en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift med inspiration fra amerikansk kogekunst. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, cajunkrydret svine- og kalvekød, spicy BBQ sauce, coleslaw med aioli og lime, hakkede tomater og syltede rødløg.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sennep
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

2.5 g

Tex-Mex

1 stk

Gulerod

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

1 stk

Løg

½ stk

Citrusfrugt

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Tomat

20 g

Aioli

(Indeholder: Sennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)719 kcal
Energi (kJ)3010 kJ
Fedt27.8 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat75.6 g
Sukker19.1 g
Kostfibre8.1 g
Protein36.7 g
Salt17.8 g

Redskaber

Rivejern
Stegepande

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak rødløg fint.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Bland rødløg, limesaft [1/2 tsk I 1 spsk], sukker [1/2 tsk I 1 tsk] og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en mellemstor skål. 

Forbered grøntsager
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær tomat i 1 cm tern.

Steg kød
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød og Ay Cajun-ba i 3-4 min, eller indtil let brunet. 

Tilsæt gulerod og salt [1/2 tsk I 1 tsk], og steg videre i 1 min.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
4

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Lav coleslaw
5

Bland aioli [1/2 pakke, 2P] og saft fra resterende limebåde i en mellemstor skål.

Vend spidskål og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i skålen. 

Bland BBQ-sauce, Tex-Mex [1/2 pakke, 2P] og vand [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med svine-/kalvekød, BBQ-sauce, coleslaw, tomat og rødløg.