
Er I en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift med inspiration fra amerikansk kogekunst. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, cajunkrydret svine- og kalvekød, spicy BBQ sauce, coleslaw med aioli og lime, hakkede tomater og syltede rødløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
2.5 g
Tex-Mex
1 stk
Gulerod
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
1 stk
Løg
½ stk
Citrusfrugt
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Tomat
20 g
Aioli
(Indeholder: Sennep, Æg)
½ tsk
Sukker (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
2 spsk
Vand (trin 5)

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak rødløg fint.
Skær lime [½ stk, 2P] i både.
Bland rødløg, limesaft [1/2 tsk I 1 spsk], sukker [1/2 tsk I 1 tsk] og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær tomat i 1 cm tern.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød og Ay Cajun-ba i 3-4 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt gulerod og salt [1/2 tsk I 1 tsk], og steg videre i 1 min.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland aioli [1/2 pakke, 2P] og saft fra resterende limebåde i en mellemstor skål.
Vend spidskål og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i skålen.
Bland BBQ-sauce, Tex-Mex [1/2 pakke, 2P] og vand [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål.

Fyld tortillabrød med svine-/kalvekød, BBQ-sauce, coleslaw, tomat og rødløg.