
I aften laver vi mad i ægte amerikansk stil. Vi steger cajunpaneret kylling og topper den derefter med 'hot honey' - honning blandet med sriracha. Samtidig laver vi fritter og syrlig kålsalat med citron. Ranchdressing er yderst populær i Amerika, og i dag laver vi vores egen med crème fraiche, purløg, mayonnaise og hvidløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
280 g
Kyllingebryst
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
8 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
50 g
Honning
10 g
Sriracha
½ stk
Citrusfrugt
1 pakke
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
500 g
Kartofler
150 g
Kålblanding, skåret
(Kan indeholde spor af: Selleri)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 pose
Purløg
2 spsk
Hvedemel (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 stk
Æg (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
¼ tsk
Sukker (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Imens, hak purløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, purløg, mayonnaise, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Bland honning og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en anden lille skål.
TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Bland panko og Ay Cajun-ba i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i mel, derefter i æg og til sidst i panko, og overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Imens, halver citron [½ stk, 2P].
Pisk citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk |1/2 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål.
Tilsæt kålblanding, og vend sammen.

Anret kylling, kålsalat og fritter på tallerkener.
Top kylling med honning.
Server med ranchdressing.