
Denne fiskeret er perfekt, når du leder efter et let og mættende måltid, hvor pandestegt kuller får selskab af den mellemøstlige krydderiblanding za'atar. Mens den za'atar-panerede fisk steges, bager vi regnbuefritter, og vi serverer med remoulade.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
2 stk
Gulerod
2 stk
Rødbede
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Purløg
4 g
Za'atar
(Indeholder: Sesam)
75 g
Remoulade
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Bredbladet persille
60 g
Blandet salat
½ tsk
Salt til kartofler
2 spsk
Mel til panering
1 stk
Æg til panering
½ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Olie til stegning

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, hak persille fint.

Hak purløg fint.
Bland hvedemel og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken, og kom panko, purløg og za'atar i en tredje dyb tallerken.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Imens, skyl spinat.
Lad færdigbagte fritter afkøle i 1 min, og vend derefter med spinat.

Anret fisk og fritter på tallerkener.
Server med remoulade.