
Yoghurtmarineret kylling
med honningbagte grøntsager & perlecouscous
Saftige kyllingestrimler, der er blevet marineret i citron, hvidløg, Saha-ras og græsk yoghurt, for så at blive stegt til perfektion. Imens kyllingen marineres, laver du en fantastisk salat med perlecouscous og persille. Server med hvidløgsyoghurt og hakket persille, og så kan den kulinariske fest begynde!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
12.5 g
Honning
4 g
Saha-Ras
125 g
Cherrytomater
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Hvidløgsfed
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Citron, økologisk
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Salt (trin 2)
4 dl
Vand (trin 3)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. Halver cherrytomater. Skær rødløg i 2 cm både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning [1/2 pakke, 2P] og en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20 min.
Pres eller hak hvidløg fint . Riv citronskal, og skær citron i både. Bland et skvæt citronsaft, salt* [1/2 tsk I 1 tsk], Saha-Ras, halvdelen af yoghurt og halvdelen af hvidløg i en stor skål, og krydr med et nip peber*. Vend kylling i skålen, og stil til side.
Bring vand* [4 dl I 8 dl] og bouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande middelhøj varme, når perlecouscousen har 10 min tilbage. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. TIP: Skru ned for varmen, hvis kylling bliver brunet for hurtigt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak persille fint. Bland resterende yoghurt og hvidløg i en lille skål, og smag til med salt* og peber*. Vend persille (gem lidt anretning) og citronskal i gryden med færdigkogt perlecouscous. Smag til med salt* og peber*.
Anret perlecouscous, grøntsager og kylling i dybe tallerkener. Dryp med resterende hvidløgsyoghurt. Drys med resterende persille. Server med citronbåde.