topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Yellow chicken curry

med jasminris og stegte grøntsager

Lad os friste med en hurtig karrygryde i aften. Med aromatisk, gul karry i midten og citrongræs og hvidløg som krydderier bliver det en favorit for hele familien. Top kyllingekarryen med frisk koriander, og du har du en farverig, spændende middag at nyde.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

250 ml

Kokosmælk

1 g

Chiliflager

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citrongræs

½ pose

Sukkerærter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3131 kJ
Kalorier (kcal)748 kcal
Fedt31.4 g
Mættet fedt20.6 g
Kulhydrat69.8 g
Sukker7 g
Protein45 g
Salt3.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. Krydr med et stort nip salt og peber, og overfør til en tallerken. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i tynde strimler. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime i både. Hak koriander groft. Bank citrongræs flad med en træske.

4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt karrypasta, hvidløg og citrongræs, og steg videre i 1 min.

5

Tilsæt kokosmælk og kylling, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt et stort skvæt limesaft og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og smag til med chiliflager og peber. Fjern citrongræs fra panden.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kyllingekarry og koriander. Server med limebåde.