topBanner
Vietnamesisk inspirerede tacos

Vietnamesisk inspirerede tacos

med oksekød, asiatisk mayodressing og peanuts

Populær

Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din taco-aften! Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv, asiatisk marinade og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og lækker mayodressing. Fantastisk godt!

Tags:HurtigOne Pan
Allergener:glutensesamsojajordnødderægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Chili

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Gulerod

1 pose

Mynte

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

250 g

Hakket oksekød

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

8 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3737 kJ
Kalorier (kcal)893 kcal
Fedt46 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat76 g
Sukker10 g
Protein42 g
Salt6 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær fint. Snit chili fint. Riv limeskal [1/2 stk, 2P], og skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak mynte groft. Hak peanuts groft.

2

Bland hvidløg, ingefær, sojasauce, limeskal, vand* [1 spsk | 2 spsk] og en smule limesaft i en lille skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Tilsæt marinade, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

5

Bland mayonnaise og asiatisk dressing i en lille skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Fyld tortillabrød med salat, oksekød og gulerod. Top med asiatisk mayodressing, peanuts, mynte og chili.