Veggiestrimler-fyldt bagekartoffel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Veggiestrimler-fyldt bagekartoffel

Veggiestrimler-fyldt bagekartoffel

med saftig kålsalat og ranchdressing

Bagekartofler er super simpelt at lave, og de kan fyldes med alt muligt spændende. I aften fylder vi vores bagekartofler med krydret kebab og løg, og en fantastisk hjemmelavet ranchdressing med yoghurt, mayo, hvidløg og purløg. Et friskt tilbehør er en saftig kålsalat med radiser og æble.

Tags:
Vegetarisk
Børnevenlig
Under 650 kcal
Allergener:
Egg
Senf
Milk
Soja
Hvede
Gluten
Avoine

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

4 g

Panamad

150 g

Kålblanding, skåret

75 g

Yoghurt

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Purløg

1 stk

Løg

500 g

Bagekartoffel

200 g

Vegansk kebab

1 stk

Æble

75 g

Radiser

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2613 kJ
Kalorier (kcal)625 kcal
Fedt27.9 g
Mættet fedt53.7 g
Kulhydrat68.3 g
Sukker15.9 g
Kostfibre9.6 g
Protein26.1 g
Salt4.1 g
Potassium57.6 mg
Calcium8.8 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler (uskrællet), og stik huller med en gaffel.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.

Bag i ovnen i 30-40 min, eller indtil møre.

Lav kålsalat
2

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Skær radiser i tynde skiver.

Bland kålblanding, radiser, æble og salt i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Forbered råvarer
3

Hak purløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Steg kebab
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Steg kebab og løg med Panamad og et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav ranchdressing
5

Imens, bland yoghurt, mayonnaise, hvidløg, purløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Server
6

Anret kartofler på tallerkener.

Top med kebab, løg og ranchdressing.

Server med kålsalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image