Vores vegetariske strimler smager fantastisk, når de bliver sprødstegte, og derefter får lov til at simre i en cremet basilikumsauce med fløde og sojasauce. Skønne tilbehør er kartoffel-pastinakmos med hvidløg, og en frisk kålsalat med citron og æble.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Veganske strimler
(Indeholder: Soja)
1 stk
Citron
150 g
Kålblanding, skåret
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Basilikum
500 g
Bagekartoffel
1 stk
Æble
1 stk
Pastinak
3 spsk
Mælk til mos
½ tsk
Salt til mos
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Sukker til salat
1 spsk
Olie til salat
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skræl kartoffel og pastinak, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg.
Kog kartofler, pastinak og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.
Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.
Halver citron.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Bland citronsaft, salt, sukker og olivenolie i en stor skål.
Vend kålblanding og æble i skålen.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg vegetariske strimler med et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Imens, hak basilikum groft.
Sænk til middel varme.
Tilsæt sojasauce, madlavningsfløde, vand og basilikum til stegepanden, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.
Anret vegetariske strimler i basilikumsauce, kålsalat og hvidløgsmos på tallerkener.