Vegetariske teriyaki-nudler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske teriyaki-nudler

Vegetariske teriyaki-nudler

med stegt plantefars og frisk forårsløg

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Teriyakisauce er en japansk sauce karakteriseret ved sin søde og syrlige smag. I aften steger vi plantefars, løg, peberfrugt og pak choi, og rører derefter teriyakisauce, sojasauce og nudler i. Vi serverer vores vegetariske teriyaki-nudler med sesamfrø, chili, forårsløg og lime.

Tags:
Klimavenlig
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

½ stk

Lime

1 stk

Pak choi

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

1 stk

Forårsløg

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2676 kJ
Kalorier (kcal)640 kcal
Fedt19.1 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat81.6 g
Sukker20.3 g
Protein28.7 g
Salt5.6 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær peberfrugt i strimler.

Hak pak choi groft.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Kog nudler
2

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. 

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Steg plantefars
3

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars og rødløg i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt peberfrugt og pak choi, og steg videre i 3-4 min, eller indtil let møre.

Forbered grøntsager
4

Imens, skær lime [½ stk, 2P] i både.

Snit forårsløg fint.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt sojasauce, teriyakisauce, nudler og nudelvand til stegepanden, og vend sammen i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Drys med sesamfrø, chiliflager [½ pakke, 2P] og forårsløg. 

Server med limebåde. 

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.