
Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Teriyakisauce er en japansk sauce karakteriseret ved sin søde og syrlige smag. I aften steger vi plantefars, løg, peberfrugt og pak choi, og rører derefter teriyakisauce, sojasauce og nudler i. Vi serverer vores vegetariske teriyaki-nudler med sesamfrø, chili, forårsløg og lime.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
160 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)
150 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Løg
½ stk
Citrusfrugt
1 stk
Pak choi
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)
1 stk
Forårsløg
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)
½ g
Chiliflager
1 spsk
Olivenolie (trin 3)

Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær peberfrugt i strimler.
Hak pak choi groft.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars og rødløg i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt peberfrugt og pak choi, og steg videre i 3-4 min, eller indtil let møre.

Imens, skær lime [½ stk, 2P] i både.
Snit forårsløg fint.

Tilsæt sojasauce, teriyakisauce, nudler og nudelvand til stegepanden, og vend sammen i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

Anret nudler i dybe tallerkener.
Drys med sesamfrø, chiliflager [½ pakke, 2P] og forårsløg.
Server med limebåde.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.