
Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
I aften laver vi en delikat vegetar ret med færdige pulled beans, som du steger med rødløg og vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vores sprødstegte pulled beans får hovedrollen i vores vidunderlige wraps, som også indeholder salat, tomat og urtedressing.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Løg
1 stk
Salat
1 stk
Tomat
1 pose
Bredbladet persille
240 g
Pulled beans
(Indeholder: Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
4 g
Hvide Løjer & Urter
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
¼ tsk
Salt (trin 2)

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pulled beans, rødløg, Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde og pulled beans er brunet.
Tag panden af varmen.

Imens, riv hjertesalat i mindre stykker.
Skær tomat i tynde skiver.
Hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.

Bland yoghurt, persille, mayonnaise, hvidløg og et skvæt vand i en lille skål, og krydr med et nip salt og peber.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Fyld tortillabrød med pulled beans, rødløg, salat og tomat.
Dryp med urtedressing, og rul sammen til wraps.