HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetariske Bønnetacos
topBanner
Vegetariske bønnetacos

Vegetariske bønnetacos

med saftig ananassalat og spicy cajundressing

Er I en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på vegetariske bønnetacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, sorte bønner, ananassalsa, cajundressing og koriander.

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:glutensojamælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Sorte bønner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Løg

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Panamad

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

50 g

Ananas

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

(Kan indeholdeselleri)

150 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 dl

Vand (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)755 kcal
Energi (kJ)3158 kJ
Fedt29.86 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat89.8 g
Sukker15.1 g
Protein25.71 g
Salt4.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Hak løg [1/2 stk, 2P] fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl sorte bønner under koldt vand i en si.

 

2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek. Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og Panamad, og lad simre i 1-2 min.

 

3

Skær tomat i 2 cm tern. Skræl ananas, og skær i 1 cm tern. Bland tomat, ananas, snittet salat, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål.

4

Tilsæt sorte bønner, vand [1 dl | 2 dl] og sojasauce til stegepanden. Sænk til middel varme, og lad simre i 3-5 min, eller indtil tyknet. Mos bønner let med en kartoffelmoser eller gaffel. Smag til med salt og peber.

5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min. Bland fraiche og Ay Cajun-ba i en lille skål.

 

6

Fyld tortillabrød med ananassalsa og sorte bønner. Top med cajundressing. Drys med koriander.