
Vegetariske bønnetacos
med saftig ananassalat og spicy cajundressing
Er I en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på vegetariske bønnetacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, sorte bønner, ananassalsa, cajundressing og koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 pakke
Sorte bønner
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Løg
½ dåse
Tomatpuré
4 g
Panamad
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
50 g
Ananas
1 stk
Tomat
1 pose
Koriander
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 dl
Vand (trin 4)
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Hak løg [1/2 stk, 2P] fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl sorte bønner under koldt vand i en si.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek. Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og Panamad, og lad simre i 1-2 min.

Skær tomat i 2 cm tern. Skræl ananas, og skær i 1 cm tern. Bland tomat, ananas, snittet salat, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål.

Tilsæt sorte bønner, vand [1 dl | 2 dl] og sojasauce til stegepanden. Sænk til middel varme, og lad simre i 3-5 min, eller indtil tyknet. Mos bønner let med en kartoffelmoser eller gaffel. Smag til med salt og peber.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min. Bland fraiche og Ay Cajun-ba i en lille skål.

Fyld tortillabrød med ananassalsa og sorte bønner. Top med cajundressing. Drys med koriander.